Reklama

Reklama

Emanuella, královna ze Sadosu

  • Řecko I Mavri Emmanouella (více)

Obsahy(1)

Po letech zneužívání svým manželem chce Emanuelle se vším skoncovat. Najme si proto zabijáka, který pracuje pro jejího manžela, ale v okamžiku, kdy si myslí, že má vše pod kontrolou, začne vrah vydírat ji. Obchodní partner jejího manžela se snaží dokázat Emanuelle vinu a přitom ji vrah stále pronásleduje. Emanuelle se snaží uchránit svou nevlastní dceru před sítí intrik. (RetroMan)

(více)

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Slabší a ne tak známý díl Emanuelly (známější spíše pod názvem "Emenuelle Queen of Sados") s oblíbenou polo-míšenkou Laurou Gemser a jejím skutečným manželem Gabrielem Tintim, se kterým se seznámila už při natáčení v roce 1975...Ten rychlý konec, který byl navíc vážně pitomý (vyřízení účtů jak z nějakého westernu) to jen potvrdil...V tomto díle má navíc Emanuella dceru, mladou Liviu (která ji ale není vůbec podobná), která si tu začne románek s nějakým mladým Řekem, kterého potkala na diskotéce, takže děj byl zas o něco pestřejší a ne vyhrazen jen jedné osobě..Za co ty dvě? Sám nevím, u tohodle filmu je to hodně těžké, ale asi hlavně za krásné exteriéry exotického Řecka, hudbu a staré káry..Jinak vážně nic moc.. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z těch klasických filmů, ve kterých účinkovala Laura alias černá Emmanuelle v 70.-tých letech. Pokusy o zabití se mi zdáli směšné, jakoby o nic ani nešlo. Hlavní atributy filmu: příroda a Laura Gemser. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Snímok predovšetkým pre fandov filmov s tým "exotickým retro feelingom", ktorý obsahovala napríklad aj séria o čiernej Emanuelle. Laura Gemser tu je, volá sa Emanuelle, ale nie je fotoreportérka, takže väzba na sériu je skôr minimálna, štýl však veľmi podobný. Krásne exteriéry i interiéry rozpáleného Grécka, typická 70´s hudba, ako vždy oslnivá Laura Gemser, Gabriele Tinti točiaci sa okolo nej, pomalé tempo, drobné exploitation prvky. Takže pre fanúšikov starých peciek s Laurou Gemser a podobných vintage kulťákov jasná voľba. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Další film ze série černé Emanuelli, tentokrát v Řecké produkci bez Joe D´Amata. Emanuella se zde snaží dostat svou dceru z područí svého despotického manžela a najme si na to zabijáka... ten se, ale obrátí proti ni a začne ji vydírat... opět nechybí scény sexu, lesbického sexu, znásilnění... Tento film není vhodný pro děti, mladistvé, kojící ženy... pro slušné a dobře vychované lidi a milovníky kvalitní kinematografie... (film je známy rovněž pro názvem Emanuelle, Queen of Sados) ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama