Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Normálne by som zaplatil obrovské prachy a v tomto filme podobným spôsobom vyzliekol najväčšie ženské herecké ikony. To by mohlo byť zaujímavé. Film stojaci na kozách Demi Moore, ktorá predvádza svoj neskonalý "talent", ale inak sa tento experiment nevyplatil. Na druhej strane, môže slúžiť ako príjemná vecička na vytočenie vašej manželky. Lenže to si potom vypočujete "recenziu:D" ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, do filmu jsem šel s tím, že to určitě nebude tak špatné, jak se podle hodnocení zdá, přece jen, je tu Demi, Ving a Burt! Ale po skončení tohoto skvostu je mi jasné, že jsem se mýlil. Tohle je průser. Ze začátku film vypadal ještě "seriózně", ale pak se to potápí do absurdní roviny a samotný konec mi připomněl nějaký dost špatný skeč. Jedna hvězda za sexy Demi, druhá pro Vinga "Bushe" Rhamese (kdo viděl film, chápe). Jinak tu není nic, co by stálo za zmínku. 40 %. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezdařilý mix komedie, krimi, rodinného dramatu kolem tyče z nerezu a silikonu, co by stačil na zaspárování nejméně čtyř koupelen. Zájem o tuto nechtěně úsměvnou marmeládu ze Zlatých malin se tak může smrsknout maximálně do dvou vztyčných bodů. Ukáže Demi obě dvě uměle vypěstované samičky domácího přežvýkavce dělajícího zarputile méé? Jistě a to hned několikrát. A co budoucí intimní skrýš pro neposedného Juniora vlastněného panem Ashtonem Kutcherem? Tak to bohužel, asi zakázal taťka Bruce.. ()

departed 

všechny recenze uživatele

První film, který jsem s Demi Moore viděl a nemohl jsem udělat lépe. Ani ne tak kvůli filmu, který sám o sobě je hroznej, ale kvůli jejímu neskutečně sexy tělu. Fakt jsem netušil, že to byla taková kost, ale to jsem vlastně ani nemohl, když jsem ji až doteď viděl jen na několika obrázcích. Nějak jsem to celé přehodnotil a nejspíš si jí začnu víc všímat. I když v podobných filmech už asi nehrála, co? Ach, jaká to smůla, kozy má totiž fešný. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele

Trochu se divím, že Striptýz má tak nízké hodnocení. Svým způsobem je to tak trochu slátanina, ale jsou tam taky docela dobrý hlášky (George Bush, máte spoustu lupů). Nádherně úchylnej Burt Reynolds jako kongresman. Když se napatlá vazelinou a očuchává kalhotky Demi je prostě k nakousnutí. Ving Rhames jako vyhazovač Shad s vrtačkou a broukama v jogurtu a šíleně kozatá Pandora Peaks, která v celém filmu řekne asi jen dvě věty, ale to ostatní nahradí svými přednostmi. Nesmím zapomenout ani na Roberta Patricka. Měl hrát sice zápornou postavu, ale působil spíš jako sjetej kašpárek a jeho hláška "říkal jsem bez cukru", mě docela dostala.  Za normálních okolností bych dal tři hvězdy, ale čtvrtou přihodím za famózní dabing Pavla Soukupa. Kokot debílek (čti kongresman Dilbeck) prostě táhne celej film. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Dceru Demi Moore hraje její skutečná dcera Rumer Willis (zároveň dcera Bruce Willise). (marcek)
  • Demi Moore byla po skončení natáčení zavolána zpět, aby přetočila některé scény. Musela nosit paruku, protože už si nechala vyholit hlavu pro roli v G.I.Jane. (HappySmile)
  • Ve scéně v obchodě s videem můžete vidět spoustu filmů od studia Castle Rock Entertainment. (HappySmile)

Reklama

Reklama