Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, jak jsem kdysi ve videopůjčovně ve své tehdejší domovině dlouho obcházel regály s třiceti korunami v kapse a nakonec po dlouhém váhání, čemu dát přednost, sáhl po obalu s odhalenou Demi Moore. Věděl jsem, o co zhruba jde, u „pokladny“ mi to i přes můj věk taky prošlo, ale video mě muselo slušně nenávidět. Producentské cesty jsou holt někdy nevyzpytatelné, protože taková zmatená směs žánrů se jen tak nevidí. Špinavé praktiky showbusinessu jsou načrtnuté neuvěřitelně naivně, kriminální drama se špetkou sociálních podtónů je absurdní a komedie? No, to si děláte srandu.. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám (tak jako mně) už od počátku jasné, že to bude o ničem, ale že se tam bude ukazovat Demi Moore, bude to sice pořád hrůza, ale přežijete to. Pokud zjistíte, že je tam i pár dobrých vtipů a hraje tam i pár dobrých herců (třeba Ving Rhames), bude to o trochu lepší...a když naprosto nepřipraveni na něco takového uvidíte Burta Reynoldse s naprosto odlišným krevním oběhem než jakým disponuje (doufám, protože jinak feministky vyhrály) drtivá většina mužské populace, bude to vážně docela zábava....navíc se mi líbí i ta "příšerná muzika" (protože jsou to Eurythmics, sakra!) a Demi je docela pohybově nadaná, nicht Wahr?:) ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Film dávali na Nova Cinema v 20:00, což bylo fakt hodně vtipné, protože v hned asi prvních 5 minutách se ocitáme ve strip baru, kde je jedno nahé poprsí za druhým. Hlavní hrdinka přišla o práci sekretářky FBI, protože její manžel je zločinec a feťák (LOL) a přišla tak i o dceru, protože americký zákon jaksi dá dítě do péče toho rodiče, který má práci, i když je to feťák (LOL). Takže hrdinka si najde práci ve strip baru, kde předvádí své dokonalé tělo a taneční kreace. Při jednom tanečku se do ní zamiluje kongresman a ocitáme se uprostřed jakési pofiderní krimi-komedie, kde kongresman nechá zabít každého, kdo proti němu má, že byl ve strip baru. Pořád jsem čekala na ten nervydrásající thriller a kriminálku a ničeho jsem se nedočkala. A ten konec v cukrovaru to byla fakt komedie, že mi přišlo, že poslední stránky scénáře psal někdo úplně jiný nebo se hodně přetáčelo a dopadlo to fakt smutně. Jediné "dobré" scény jsou asi nakonec jen ty tanečky kolem tyče - které zaujmou i mě jako divačku. ()

Tomislav odpad!

všechny recenze uživatele

Slabé, trapné, eroticky odpudivé. Není to ani drama, ani komedie, krimi ani thriller, protože to postrádá většinu atributů těchto žánrů. Je to jen zpoloviny erotický film. Nikoli však kvůli erotice, která tam opravdu žádná není, ale díky stupidním dialogům z "céčkových" erotických filmů, ubohým hereckým výkonům a snad i kvůli názvu. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Komedie, jejiz tvurci zprvu asi zamysleli neco jineho, vazneho. Ale nekdy, nekde se jim to zvrhlo. Urcite pri psani scenare, pochybuji, ze to je nechtene a vznikle absolutni neschopnosti Bergmana na place. Uz jen ty postavicky. ulisnej senator, ci ten blb co se zivi kradenim kriplkar. Na vrch je tu, v te dobe, perfektni telo Demi Moore, sice nezari herecky, ale u tyce by se jiste uzivila. Podle m2 nepravem ztrhany film, zadny pruser. Jen obycejna komedie s mixem vseho mozneho a peknou troskou umelych koz. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně v obchodě s videem můžete vidět spoustu filmů od studia Castle Rock Entertainment. (HappySmile)
  • Demi Moore za svou roli dostala 12 milionů dolarů, což byla tehdy pro herečku rekordní částka. (HappySmile)
  • V původním traileru je vidět záběr s Ving Rhames a Tiffany Towers, který se ale neobjevil ve filmu. Tento záběr totiž pocházel ze závěrečné scény, která byla přetočena potom, co se nelíbila zkušebnímu publiku. Původně se scéna odehrávala v poli cukrové třtiny, nakonec ale byla přesunuta do domu s cukrem. (HappySmile)

Reklama

Reklama