Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Sophie pomáhá Jessemu s focením nových fotek na Tinder, začne cítit jiskření s někým nečekaným. (Disney+)

Recenze (5)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl sitcomu, u kterého se zasměju jen dvakrát za celou dobu, prostě nemůže být dobrý. Vždyť víckrát se zasměju i při sledování nějaké kriminálky. Hlavní chybou seriálu je bezesporu obsazení, to pak může být napsaný scénář, jak chce, prostě s tím nic neuděláte. Úplnou alergii mám na Sophii v roce 2050 a jen trochu míň mě štve Jesse. Dále Hillary Duff jsem nikdy neměl rád a tady to potvrzuje, v pořadí nejhorších postav je třetí. Čtvrtá, také nesympatická je Ellen. Pátá je Valentina, ta má občas světlejší momenty. Na šestým místě (tzn. 2.nejlepší postava seriálu) je Sid a to jen proto, že jeho postava je tak nevýrazná, že mě nedokáže štvát. Jediný tak, kdo mě trochu baví je Charlie, který tady ale byl slabší než v předešlých epizodách. ()

kockodan odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem smočil palec v této epizodě. Taková sračka, že to jsem opravdu nečekal. No, abych byl fér, viděl jsem jen asi jeden díl How I met Your Mother s otřesně slizkým a arogantním namistrovancem Harrisem, a z toho jsem chtěl taky blít, takže popravdě, jsem zde sračkovitost vlastně tak nějak čekal... Ale tak otřesnou, to teda opravdu ne. Hillary Duff a Chris Lowell mají vzájemnou chemistry asi jako vaše pračka se sušičkou od sousedů. Vláda USA by Hillary Duff měla vydat notářsky ověřený, PÍSEMNÝ ZÁKAZ HRÁT V ČEMKOLI A ŽIVIT SE JAKO HEREČKA, protože je to ve veřejném zájmu, a hlavě, ona žádná herečka není. Tohle musí urážet snad i diváky Big Brother a The Real Housewives!!! Tohle katastrofální tv dílo není možné svádět na nic, ani na to, že by snad všichni herci trpěli na long covid! ODPAD!!! 👎 ()

Reklama

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Ne. Šanci jsem tomu dal, ale je to přesně takové, jaké jsem čekal. V dnešní době už asi nemůže vzniknou zábavný sitkom, který by působil nenuceně. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále to balancuje na tenkej hranici medzi trápnosťou a celkom príjemnou oddychovkou, ale pozerám, že posledné časti tejto série sa dostali do červených čísel, tak tú prvú sériu už hádam zmáknem. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama