Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kari Keegan, kterou někdo při vloupání praštil do hlavy, se jednoho dne probere v nemocnici a zjišťuje, že si nepamatuje půl roku svého života. Její okolí toho chce náležitě využít a tvrdí, že je vdaná za jakéhosi hrozného burana s texaským přízvukem. Naštěstí se jí časem paměť vrátí a rozhodne se pomstít.... (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Faye 

všechny recenze uživatele

Život úspěšné spisovatelky Jill ( Kari Keegan) se změní v okamžiku, když ve svém domě překvapí zloděje. Probudí se až v nemocnici s částečnou amnézii. Ze vzpomínek se jí ztratilo 7 posledních měsíců. Že to zřejmě bude větší problém než se původně zdálo, ji dokáže už první návštěva „To snad není pravda, dostávám se z amnézie, cizí chlap mi vrazí do pokoje a tvrdí, že je mým manželem, a ještě k tomu, že se rozvádíme“ něco tady nehraje „ nevypadal sice špatně, ale kvůli jeho akcentu, bych se s ním rozvedla už dávno“. Navíc, když podepíše rozvodové papíry, získá její ex 125.000 dolarů, že by v tom jel její povedený bratr (věčně bez peněz a občas za katrem). „jasně, ten jeho úšklebek“. Neobvyklá zápletka, kdy někdo asi lže tomu, kdo si toho moc nepamatuje, nádherné dialogy a především naprosto úžasné myšlenkové pochody Jill. „Behind every truth is a lie. Behind every lie is a bigger lie.“ ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Problém tohohle filmu byl v tom, že jsem se celou dobu nudil. I když to nakonec nebyl takový nesmysl, jako jsem na začátku předpokládal. Celý film jsem se připravoval, jak dám hodnocení Odpad!, naštěstí konec se docela povedl, protože přešel tak trochu do komického pohledu na věc. Kdyby přišel nějaký thrillerový závěr, hodnocení Odpad! by se film nevyhnul. ()

Reklama

Reklama