Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečný rajčatový profesor Mortimer Gangreen uprchne s pomocí lstivých vraždících rajčat a kumpána Igora z vězení v horkovzdušném balonu. Chystá se nastolit teror a provádět skutky mnohem horší než doposud. Igor koupí středověký hrad, který promění v muzeum. Zařídí v něm tajnou laboratoř, ve které může profesor provádět své ohavné pokusy. Z vězení si totiž Gangreen přinesl vzácnou knihu, ve které si přečetl Nicodemovo proroctví: „Až se ulice zbarví do ruda, nastane tma po celé zemi a vody přestanou téct, mladičká panna spatří podsvětí a pravý král Francie se navrátí.“ Text doprovází vyobrazení krále, který jako by Igorovi vypadl z oka. Jakmile se stane králem, předá vládu rajčeti Zoltanovi a Gangreen si konečně podmaní svět. Výroba rajčatového monstra se ale nepovede. Profesorovi chybí zmutovaný gen, který může získat jen od Fousatého Tomata, což je chlupaté rajče – také jeden z profesorových výtvorů. FT, jak mu zkráceně říkají, se ale vydal na dráhu zpěváka a odmítá spolupracovat jak s profesorem, tak s jeho vraždícími rajčaty... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

TO 

všechny recenze uživatele

Rajčata osvobodí z vězení svého lidského vůdce a rozeběhnou revoluci, tu se pokouší zastavit americký herec Michael J. Fox toho času na dovolené ve Francii. Blbina pro zasmání, do které zapletou Tři mušketýry, Jamese Bonda, Zvoníka od Matky boží, Muže se železnou maskou a kdoví co ještě...prostě praštěný parodický humor. Několikrát jsem se zasmál ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po pauze vrátila k sebemrskačství a vrhla se opět na 300 nejhorších. Jelikož se mám přece jen trochu ráda, sáhla jsem po snímku, kterej se jevil, že by mohl bejt vtipná pitchovina a tak jsem naivně pustila Vraždící rajčata požírající Francii....Já kráva !! V první řadě je vidět, že jsem vyšla ze cviku a absolutní kokotinu už nepoznám, protože jsem tímhle hovnem, ehm filmem, na sebe upletla bič, že devítiocasá kočka je vedle něj příjemný pohlazení po poštěvá...po tváři. Jediný na co se ve filmu dá koukat, je hlavní hérečka, jenže ta je přehnaně cudná, takže kdo doufal, že uvidí kozy, toho zklamu jelikož uvidí leda piču (a to nemyslím její) . Jinak tam je spousta super scén jako souboj rajčat s armádou, kde armáda na rajčata střílí bagety nebo scéna, kde se na točitejch schodech háže cca milion banánových slupek, stříkající rajčata, honění šneků na talíři vidličkou, rajče pirát, buzík v paruce a tak dále. Vtipný to je asi stejně jako je Věra Bílá sexy, zábavný jako přerušovanej porod, táhne se to jak kundí šlem 60ti letý kurvy a já se během filmu několikrát přistihla, že se se zájmem koukám, jak mi roste nehet na palci u nohy. Zlatý TroSkovy Bábovřesky ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Přestože by mi bytostně nevadilo, kdyby Francii sežrala jakákoli rozzuřená zelenina, vraždící rajčata jako film dokazují, že i sebevětší trapárna se musí umět natočit. Ano... i takový Brooks nebo Zucker si občas sáhli "na dno", ale Brooksovo dno je co do filmařiny o dvacet pater výš, než kde se rozmázly tyhle snihlý rajčata. Snímku se navíc nepodařilo překročit hranici kdy už je to tak špatný, že to začíná bejt boží. Prostě smůla... ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Film blbý od kořenů až po rajčata. Ostatně, co by jste chtěli, když ty jsou zde úhlavními nepřáteli a zachránce jediný Američan. Tvůrci kupodivu (opravdu se jeden diví) chápou, že natáčejí naprostou volovinu, tak celý tento snímek podávají s takovým nadhledem, že by se i planeta země jevila jako vzdálená, modrá tečka. Ostatně je to na tom jediné pozitivum. Představit si, že je toto myšleno smrtelně vážně, tak si dám raději tomatový klystýr. Takhle alespoň, s oběma očima zavřenýma, uděluji této blbosti, jednu hvězdu. 25% ()

nikolkaK 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo che, co chce říká, já jsem se docela pobavila :) Le Stop, Tento film byl natočen ve Francii kromě částí, které byly natočeny někde jinde, útok povedeme přes Honkong, Guatemalu až do Austrálie..."Kdes vzal tu mapu? Z amerických škol..." :D Já jsem se opravdu celkem zasmála, uznávám, že je to slaboduchý trapnohumor, ale no a co :D ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu zaznívá i část Dvořákovy „9. symfonie Z Nového světa“. (HJ-FILIP)
  • Film se natáčel v Paříži ve Francii a v San Diegu v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama