Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

1mara2 

všechny recenze uživatele

Problém a zároveň jediný štěstí tohohle "filmu" je ten, že jsem na něj nikdy nekoukal střízlivej. Viděl jsem ho asi 4x a ani si nepamatuju, jak to vlastně dopadlo. První půlhodina je fakt povedená, plno debilních ale vtipnejch fórů, pak to začíná upadat. Možná proto jsem pak vytuhnul, nebo šel v druhém kole přepít nebezpečně se přibližující nudu. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejnevtipnějších filmů, který jsem kdy viděl. Tvůrci chtěli natočit komedii a vyšlo z toho něco neuvěřitelného - přehlídka trapnosti a nefungujících ftipů, kterou doplňuje dokonalý český dabing! Takže jsem se skutečně téměr nepřetržitě chechtal! Už se těším, až se na to někdy zase podívám!:) ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Paródia, ktorá sa snaží parodovať všetko a všetkým. No už od úvodnej paródie na znelky filmových štúdií sa na nás valí trapas za trapasom. Chyba humoru ani neije v neznalosti pôvodných filmov ale v tom, že všetky fórky sú silové a ukričané. Film skočí po každej možnosti byť vtipný, ale nakoniec to dopadne ako strata času. Aby som bol korektný jeden dva fórky vydarené boli a s chuti som sa na nich zasmial, ale keďže pokusov bolo asi milión. Dva sú tak veľmi nízke percento úspešnosti. Dokážem tolerovať zlé filmy, ale tu moja tolerancia dostávala úder za úderom. Nuda, nuda, nuda siahnite radšej po inom filme. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Tento film si chcel zasurfovať na vlne paródií, s ktorými sa akoby roztrhlo vrece (Horúce Strely, Bláznivá strela, filmy Mela Brooksa) a podobne. Ale nesiaha im ani po členky. Príbeh je plný dier, vlastne mám pocit, akoby si tvorcovia vymýšľali scenár za pochodu a počet vtipov na aké-také pousmiatie, by som spočítal na prstoch jednej ruky (brúsenie noža, objavenie sa Johna Astina a odkazy na rodinu Addamsovcov - vec ako noha, atď.). Ale toho bolo extrémne málo. Neskutočná nuda. Fascinuje ma, že som pri tom nezaspal. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne vostra parodie, ktera sice nedosahuje kvalit starsich filmu s Leslie Nielsenem, ale presto je dobra. Bohuzel tvurci se snazily dostat do filmu parodii na snad skoro vsechny filmy jako je psycho, mlceni jehnatek, zakladni instinkt, adamsova rodina atd., takze misto toho, aby tam hodily jen skutecne kvalitni fory (ale i takovych se tu par najde) tak se rozhodli kvalitu nahradit kvantitou a nahazeli tam spoustu situaci, ktere nejsou vtipne a vubec se tam nehodi. Herci jsou celkem v pohode, nic extra, ale co byste cekali od parodie a fajn je, ze se to tvurci nesnazily zbytecne natahovat a film ma pohodovejch 75 minut. Celkove to jsou lepsi 3*, ale nebejt starsich parodii s Leslie Nielsenem, tak bych dal i 4*. Jenze na ty tenhle film proste nema. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)
  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama