Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší parodie všech dob, která ovšem právě díky svý obskurnosti nabízí pozoruhodnej komediální zážitek. Fórů a gagů strašlivý množství - některý dokonce dost dobrý - jenže jsou tak zoufale špatně zpracovaný, že po nich zůstává jeden gigantickej WTF otazník. Bavil jsem se vlastně dost dobře, i když hodně, HODNĚ nechtěně - prostě přesně tim způsobem, kdy se tlemíte někomu za to, že mu něco zoufale nejde. ()

halogenka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak neuvěřitelně nepovedenou a přeplácanou parodii jsem snad v životě neviděla. Tolik promarněných šancí a zbytečností! A začátek (rozumějme asi první dvě minuty) byl tak nadějný. Ovšem potom se to zvrhlo v eskapádu samoúčelných fórků a neuvěřitelně slabých scén. Pak už jsem se skutečně zasmála jen hlášce "musím se jít osprchovat, jsem zpocenej jak Kevin Costner po tanci s vlky". A přitom téma Psycha a Mlčení jehňátek je dost živnou půdou... U této "komedie" mě napadalo, kolika kilama drog bych se musela nacpat, aby mě to pobavilo. A nebo, kolika kilama drog se nacpali tvůrci, že si mysleli, že tohle zábavné je. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy se záda nacházely na hrudi, modrá barva nebyla rozpoznatelná od červené a za vzkazy schovanými pod postelí bylo nutné vylézt na lustr, bylo pro mne velmi těžké nezasmát se některé z mlčících šunek. Pod hrozbou nabitého banánu se však musím přiznat, že nejeden fór byl i na mne příliš absurdní. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne vostra parodie, ktera sice nedosahuje kvalit starsich filmu s Leslie Nielsenem, ale presto je dobra. Bohuzel tvurci se snazily dostat do filmu parodii na snad skoro vsechny filmy jako je psycho, mlceni jehnatek, zakladni instinkt, adamsova rodina atd., takze misto toho, aby tam hodily jen skutecne kvalitni fory (ale i takovych se tu par najde) tak se rozhodli kvalitu nahradit kvantitou a nahazeli tam spoustu situaci, ktere nejsou vtipne a vubec se tam nehodi. Herci jsou celkem v pohode, nic extra, ale co byste cekali od parodie a fajn je, ze se to tvurci nesnazily zbytecne natahovat a film ma pohodovejch 75 minut. Celkove to jsou lepsi 3*, ale nebejt starsich parodii s Leslie Nielsenem, tak bych dal i 4*. Jenze na ty tenhle film proste nema. ()

me3x® 

všechny recenze uživatele

Ja tomu dávam 5* z čisto subjektívnych dôvodov. Oboznámim vás. Presne druh filmu na ktorý musíte byť poriadne v nálade. A to sme práve mali na intráku chodbovicu, keď sme si toto pustili. A tie neskutočne plytké scény a hlášky sú ako vyšité pre takúto situáciu, totižto keď máte v sebe zopár pohárikov a jointov. heheheehe... no proste, ako dobre, že sem tam sa natočí taká blbosť, ktorú pochopí aj človek s obmedzeným vnímaním. "Toto nie je motel, ktorý sa volá cintorín, ale cintorín, ktorý sa volá motel!" "ten človek prekračuje ešte aj gravitačné zákony..." ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)
  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama