Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

drankeryth

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som si znova pozrel tento od veci film a musim povedat, ze ma znova bavilo to pozriet az do konca. Videl som aj lepsie parodie, ako je tato, ale zas ani tento film nie je taky spatny ako ho tu opisuju ini ludkovia:) Bolo sa na com pousmievat pocas plynutia filmu, tie rozne kuriozity vo filme boli fakt super pre mna. Obcas tam nieco bolo trapne, ale nebolo tam toho prilis moc co by ma donutilo, ze sa to neda zkuknut. ()

V4nd4l 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se snaží na diváka chrlit vtipy každou vteřinu a není divu, že při takovém množství se aspoň jednou pousměje snad každý (pokud to teda po prvních pár minutách nevypne). Vtipy sice nejsou nikterak intelektuální, ale to až tak nevadí a kdybych ten film nesledoval střízlivý nebo byl tak o 15 let mladší, asi by moje hodnocení bylo vyšší. Bohužel už jsem zmlsaný zábavnějšími parodiemi, takže je takové jaké je (po pravdě řečeno jsem se rozhodoval mezi 2 a 3 hvězdičkami). Pokud budete film sledovat na party ve větší skupině nebo jste průměrný teenager, můžete si k hodnocení přidat 1-2 hvězdičky a naopak, pokud neznáte Psycho, Základní instinkt, Mlčení jehňátek a .... teď si už nevzpomenu co všechno tento film paroduje... , tak si jednu hvězdičku uberte, protože velké množství vtipů asi nepochopíte. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda parodie. Celkově mě to přijde dost ubohé, ale musím se přiznat že se mi tady pár vtipů líbilo. Vím, není to velká intelektuální výše, ani to není často moc vtipné, ale tohle má pár světlých míst. Možná proto, že to dělali Italové, možná proto že Mlčení Jehňátek je dobrý film, velmi kvalitní, takže se to zároveň originálu nevysmívá. Asi záleží na vkusu, a na náladě, ale mě osobně tenhle film nevadí. ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Sice jsem si nedělala moc iluze,ale výsledek je pro mě docela milým překvapením. Kupodivu jsem se bavila: už jen ty hlášky Antonia Motela jsou prostě boží. Dávat odpad by bylo nespravedlivé, oproti současným perlám a'la Disaster Movie nebo Velkej biják má tohle nějaký příběh a ne moc nechutností. Top to sice není ale na jednorázové zabavení fajn. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

S dabingem se to ještě dá přežít, ale v originálním znění tam ten kripl furt mluví s hroznym italskym přízvukem. Vůbec ten Ezio Greggio si tam furt honí ego a upozorňuje na sebe. Neříkám, že v tom filmu nejsou dobrý vtipy. Třeba Big Ben na hodinkách Billyho Zanea. Většinou to je ale spíš fakt nevtipný. Ani ne trapný prostě se tomu nebudete smát. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)
  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama