Reklama

Reklama

Veronika znovu přichází

  • Rumunsko Veronica se întoarce (více)

Obsahy(1)

Veronika je zpět a s ní všichni staří známí z lesa i z louky. Tentokrát se dobromyslná dívka snaží zachránit kachnu před pekáčem pana kuchaře. Pro podobné snahy ovšem nemá pochopení slečna vychovatelka, natož paní uklízečka, a Veronika tak musí i s kachničkou prchnout do lesa. Zaplete se při tom do sporu mravenčí královny se cvrčkem a v lišce a starém kocourovi bude mít příliš silné nepřátele, než aby se obešla bez pomoci druhých. (dopitak)

(více)

Recenze (8)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování muzikálu Veronika se vyvedlo prakticky stejně dobře a opět musím konstatovat, že nechápu, proč tyhle dva půvabné filmy už dlouho nikdo nekoupil pro televizi. Místo nějakých amerických "rádobypohádek" by se mohly děti kouknout na něco opravdu hezkého. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kulínského Bambini di Praga jsou zpět a s nimi Veronika a všichni staří známí. Opět o jedné dvou melodiích, a nebál bych se to nazvat Teletubbies sedmdesátých let. Děj je totiž příliš jednoduchý, divácká věková skupina neurčitá, ale tak maximálně do 4,5 roku. Pepa Zíma to ovšem nádherně rozzpíval, za to musím hvězdu nahoru i oproti prvnímu dílu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mluvit o pokračování asi nemá úplně smysl, pokračování je to v tom, že se vrací stejné postavy jako v prvním filmu. Dějově to nějak zásadně propojené není, spíš to jsou dvě nezávislé epizody. Jenže i ta druhá je tak kouzelně zvláštní, že vás zase upoutá. Mimochodem musím upoutat skvělé české předabování a provedení, a to včetně výborných písní. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, z tohohle na mne lehce dýchla nostalgie. Písničky nemají daleko k bigbeatu a dabing je také povedený. Snad jen pro cvrčka mohli vybrat někoho se zachovalejším chrupem... Rodičům s dětmi a zejména s holčičkami tuto rumunskou hranou pohádku plnou zvířátek, převleků, písniček a dětí rozhodně doporučuji. Dětem její lehká sešlost věkem vadit nebude. * * * ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama