Reklama

Reklama

Zajatci robotů

  • Česko Válka robotů (více)
Trailer

Obsahy(1)

21. století — celý svět je řízen počítači, roboti pracují v domácnostech, úřadech, továrnách, počítače řeší i nejvýznamnější vládní rozhodnutí. Veškerou jejich výrobu řídí z ostrova zvaného Matka-věž elektronický supermozek lidstva, počítač Chiron 5: ten však náhle vyhlásí válku! Lidé jsou nuceni kapitulovat... Po delším období nadvlády počítače dojde k odvážnému pokusu ovládnout jeho centrum. Děsivé souboje v řídící věži jsou komplikovány střetem s podvratným gangem, který chce zneužít Chiron 5 pro své temné cíle... (Premiéra a.s.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Joll 

všechny recenze uživatele

Jako malej sem z něj byl naprosto odvařenej dnes už si ho připomínám jen klipem na youtube :) znám byl taky jako ROBOT WAR! :) Tak sem si to konečně sehnal a musím konstatovat, že nostalgie je svině, ale s nejlepším svědomím tomu nemohu dát 4 hvězdy jenž sem dával když sem jen vzpomínal z úcty k vetřelcům a terminátorovi to prostě nejde a musím snížit na 2 hvězdy ovšem lepší než Robot Jox to je určitě :) už jen kvůli drsné atmosféře.takže spíš 2 a půl hvězdy nakonec ať nežeru :) ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jedno z nejšílenějších sci-fi v dějinách kinematografie. Jak jinak než v japonské režii. Naprostá kakofonie laserů a výbuchů. Postrach epileptiků. Po shlédnutí tohoto filmu až do konce se můžete označit za diváka na obtížnosti VERY ULTRA HARD a nebo se proměnit v robota! (Pokud jste fanoušky anime připočtěte si libovolný počet hvězdiček). ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tento film som hľadal cca 20 rokov a mylne som si ho pamätal ako americkú produkciu. Veľká to chyba. Jedná sa o celkom miestami podarený miestami hrozný osemdesiatkový sci-fi japonský zárez, ktorý je samozrejme už možné hodnotiť len z nostalgického pohľadu, ale dá sa. Tento film mi chýbal do trojice Robot Jox, Robot Wars a teraz Gunhed, samozrejme ten ďaleko za prvými dvomi menovanými. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dějově je snímek moc průhledný a jednoznačný. Tah na bránu je prostě jasný - bude se pobíhat v kulisách technologické laboratoře a bude se doufat, že je to dostatečně zajímavé. A mně to dostatečně zajímavé přijde. Bavil jsem se, protože jsem dostal akční film, který se nechce přetvařovat, ale který má dostatečně úchvatné prostředí, aby vás jím strhnul. Originalita námětu nijak skvělá není, ale mně to v tomhle případě prostě nevadilo. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Perfektní dějová linie, ulítlá režie, nebyl by to špatný film. Bohužel natočené je to hodně jednotvárně a nepřidají také slabé efekty... Prostě mi vadí, když obrovské monstrum, které prorazí zeď jako papír se při pohybu třepe, jako by to byla deseticentimetrová figurka. ;-) Mimochodem, viděl jsem poprvé až teď, kdy je filmu 21 let. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film má natolik zvláštní atmosféru a vyznění, že než zapadl, ovlivnil milovníky scifi a též hudební scénu. William Gibson do své povídky „Virtual Light“ zařadil hlídkovací obrněnce Gunhead. A hlavním příkladem může být skladba od Front Line Assembly „Mindphazer“, což je prakticky videoklip ze sestřihu filmu doplněný záběry členů kapely v cyberpunkovým stylu. (Ebon)

Reklama

Reklama