Reklama

Reklama

Zvuk strachu

(TV film)
  • USA Baby Monitor: Sound of Fear (více)

Obsahy(1)

Bohatí manželé Carol a Matt Whitsonovi se rozhodnou najmout pro svého malého synka Petera chůvu a vyberou si studentku medicíny Annu. Ani jeden z nich netuší, že právě toto jejich rozhodnutí je prvním krokem směrem k nebezpečí, které ohrozí celou rodinu. Anne je totiž velmi přitažlivá dívka a tak není divu, že Matt brzy podlehne jejímu kouzlu, zejména proto, že se samotnou Carol Whitson si poslední dobou příliš nerozumí a to hlavně vinou její odtažitosti a bezcitnému chování. A výsledkem je, že se Matt s Annou zapletou do vášnivé milostné pletky. Jejich vztah se jim daří utajit jen do chvíle, než Carol s pomocí zapnuté dětské vysílačky monitorující dítě v pokoji, zaslechne rozhovor svého manžela s Anne, která přišla s Mattem do jiného stavu. Zuřící žena se rozhodne pomstít a vymyslí ďábelský plán jak se zbavit chůvy i jejího dítěte a získat svého manžela zpět. Najme dva muže, aby dívku zabili a vzali jejich syna jako rukojmí, aby ho potom ona mohla zahrát na hrdinu a svým hrdinstvím získat zpět manželovu lásku. Jenže plán se poněkud zkomplikuje, protože najatí zabijáci omylem vniknout do špatného bytu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Anglie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude velmi nepovedené a nakonec se dostavilo velmi příjemné překvapení. Obzvláště druhá polovina filmu, kdy se Anna schovává s Peterem a Zackem před zabijáky, je velice dramatická - je to taková hra na kočku a myš. Bod dolů za vysloveně otravného Petera - ten mi opravdu lezl na nervy. ()

HELLBOY-DB 

všechny recenze uživatele

Z počátku velmi dobře budovaná atmosféra, (I když mě tam úplně maximálně štval ten spratek) která se ke konci filmu začíná vytrácet. Začínají se zde vršit klišé a stupidyty. Hlavní hrdinka přehodí přes zábradlí o 1/3 těžšího chlapa a smrt toho druhého taky zhovadilost. Nebýt těchto věcí dávám 60% ()

Reklama

Reklama