Reklama

Reklama

Sorority House Massacre

  • španělština Pesadilla Mortal
Trailer

Obsahy(1)

Bratr malé holčičky zabije celou svou rodinu kromě ní (ukryla se ve sklepě). Dívka vyrůstá s novou rodinou a chystá se jít na univerzitu, kde se stává členkou dívčího spolku. Vzhledem k paměťovému bloku si nepamatuje, že dům spolku byl jejím domovem v dětství. Její bratr ucítí její přítomnost v domě a spěchá, aby mohl dokončit práci, kterou nebyl schopen splnit. (noelcoward73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Aj tento film ako veľa mnohých pred ním i po nom sa chcelo priživiť na sláve Halloweenu, ale dopadlo to horšie ako sa dúfalo. S touto legendou sa tento film nemôže rovnať v ničom. Postavy sa chovali totálne hlúpo, spracovanie bolo fádne a killer bol úbohý. Vraždy nezaujali a to ani jedna a to čo sa dialo po vstupe vraha do domu je už len posledným klinčekom do rakve. Vrah je všade, vyskakuje z okien aj do okien i keď je to na cca druhom poschodí. Tento film je len pre tých, čo nepremýšľajú nad dianím vo filme, ale ja to teda nie som. Slabučké po všetkých smeroch a tak jediné za slabučké 2*. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Pod takhle beckovym nazvem ocekava divak tretirady slasher, jehoz jedinym ukolem bude hodinu a ctvrt nenudit. SHM ale neni jen tak obycejna vyvrazdovacka, vetsina filmu je vpodstate psychologicky horror a nutno rict, ze znacne povedeny. Rozhodne se s minimalnimi prostredky a jedinou dobrou hereckou podarilo vybudovat kvalitni atmosferu, pri ktere misty nepekne mrazilo. Nevim nakolik to souvisi s tim, ze reziserem je zena, coz je na poli slasheru rozhodne rarita. Mozna je to skoda, zensky pohled dokaze vec prijemne ozvlastnit. Zbytecne jsou obcasne "vtipy", ktere slusne rozjety pribeh tristiti a znehodnocuji. A nebojte, na ten masakr nakonec taky dojde. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Existuje dobrý důvod, proč tenhle slasher patří mezi ty méně známé kousky. Nevyniká totiž v ničem. Nicméně malou zajímavostí může být velká příběhová podobnost s 'HALLOWEENEM'. Od té se sice dá oprostit, ale rozhodně nepočítejte s obdobnou kvalitou, jelikož Sorority House Massacre trpí nepoměrně horším zpracováním. Počínaje vrahem bez masky, přes špatné vraždy, a žalostnými herecký výkony konče. I když nic vyloženě neurazí, tak ve všech ohledech jde o podprůměr. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Aj keď ide o nízkorozpočtovejší slasher s obsadením iba tínedžerských postáv, má miestami celkom slušnú atmosféru a hutné napätie. Hlavná postava vyzerá a aj sa oblieka ako chlapec a vyznieva úplne inak ako všetky ostatné postavy, ktoré jednu po druhej vrah kántri. Ale inak ide o typický tínedžersky slasher, v ktorom sa pri prezliekaní objavia aj nejaké tie kozičky a kde vraha obyčajného somatotypu nedokáže div sa svete nikto zastaviť. Logických nedostakov je viac, vypichnem iba ten, že hoci je vrah psychicky vymletý jedinec, na vypojenie telefónej siete rozum má. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slashery mám v oblibě, ale tady se toho hodně nepovedlo.  Inspirace slavným Halloweenem je víc než zjevná, ale z jeho atmosféry se nepodařilo přenést vůbec nic. Vrah nepoužívá masku, má nulové charisma a jeho vražedné útoky neoplývají žádnou nápaditostí, byť tedy scéna s žebříkem alespoň rozesměje. Odhalování poprsí tu nemá ten přisprostlý sex-appeal, jaký by dodal jen chlap na režisérské stoličce a jediné, co se dá pochválit je nakonec i slušný bodycount.  Plakát slibuje krásný čtyřky, ale ve skutečnosti jsou to jen malý dvojky... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Během časového rozmezí 13:50 až 13:55 si můžeme všimnout tzv. mikráku v pozadí, který je doslova nepřehlédnutelný. (Enemy No. 1)

Reklama

Reklama