Reklama

Reklama

Harlequin 9 - Zlaté děvče

(TV film)

Obsahy(1)

Denny Montana je majitelem úspěšné právnické kanceláře. Její duší a mozkem je Claire, nenápadné děvče, které se stará o všechno, včetně květin pro šéfovu přítelkyni Margo. Jednoho dne se v kanceláři objeví Dennyho bratr Regan, povýšený a arogantní právník z Londýna. Přijel sjednat prodej obrovských vinic, které s Dennym zdědili po otci.Na rozdíl od svého bratra Regan brzy pochopí, že bez Claire by v kanceláři nic nefungovalo. Začne si jí víc všímat, vodí ji do společnosti, zamiluje se do ní a možná se i rozhodne zůstat s ní a starat se o vinice (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tentokrát jsem se zas tak moc nenudil, a dokonce film dokoukal bez nějakých cavyků. Ale znova i když filmy vypadá nadějně tak prostě ta romantika tomu nesedí, kdyby aspoň ty dialogy byly lépe napsané. ()

Reklama

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Kýč jak bič! Já vím, že je to jedna velká slaďárna o chudé, ale nesmírně chytré a milé dívce, která okouzlila krásného a hlavně bohatého (jinak nemá cenu to točit) chlapce, kteří spolu byli až do smrti. Přesto musím říct, že jsem to viděla asi 4x a není vyloučeno, že si to v budoucnu pustím ještě 10x. Je to naprostá oddechovka na večer, kdy člověk nechce přemýšlet, ale sedne si k tomu s vínkem a tupě se usmívá nad tím, jak nesměle kolem sebe ti dva chodí. Je to přeslazené, je to kýčovité, je to trochu bezduché, herecky nijaké, ale ještě že takové filmy jsou. Ovšem chápu, když mnozí intelektuálové tady, kteří by neklesli na takovou úroveň (i když dají 4* Titanicu!!!!), dají odpad. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

No asi takhle, byla to pěkná blbost. Hlavní hrdinka mi byla nesympatická, průhlednost čišela z každýho záběru a ze scénáře se mi místy dělalo nedobře. Ale zase na druhou stranu, ani jsem nic nečekala, jen jsem zabila hoďku a půl... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama