Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po slabej dvojke prichádza ďalšie pokračovanie úspešnej Vrany. Ovšem kvality prvého dielu sa toto v žiadnom prípade nevyrovná, hlavný hrdina už bol lepší ako Perez , Kirsten Dunst pekne zapadla do tohoto filmu ale o iných hercoch sa to povedať nedá. Takže jeto skor priemerné dielo ktoré sa ešte pozerať dá. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Po Městě andělů má třetí Vrána rozhodně originálnější zápletku a z původní Vrány se bere jen to nejnutnější, zatímco ve všech ostatních směrech je prostě svá. Film není tak stylový a za každou cenu temný jako první dva díly. Za to je zaměřený spíš na svou krimi stránku a místy jsem měl pocit, že se dívám na poněkud drsnější starou německou televizní detektivku. Nečekaně se mi tu líbil hlavní hrdina Alex, který má úplně jinou osobnost než Eric nebo Ash z předchozích dílů. Především asi v tom, že likvidaci vrahů svých a své milované nebere jen jako ošklivou povinnost, ale po chvíli si to začne viditelně užívat. Záporáci tu jsou opět o něco nesympatičtější než minule, nicméně tady je jejich motiv přece jen o něco pochopitelnější než ve Městě andělů. Tolik ke srovnání. Sáma o sobě The Crow: Salvation funguje dá se říct nad očekávání, ale radši od toho neočekávejte nic skvělého, jinak budete zklamaní. Scénář je tu ale o něco lepší než ve druhém díle a myslím, že kdyby se režie chopil někdo zkušenější s větším rozpočtem, mohl se z toho vyklubat film, který by byl v žebříčku jen těsně za prvním dílem. To se bohužel nestalo, ale i tak je tady znát kus dobře odvedené práce. ()

Reklama

Easykill 

všechny recenze uživatele

Tak po druhém filmu, který se "budiž" nějak držel (hlavně proto, že jen lacině kopíruje první film) , přichází třetí, který je naopak dost mimo. Oproti druhému filmu sice ubylo trochu debilit, ale.. atmosféra žádná, temnota není "temná", scénář žalostný, Mabius jako Vrána tragický a navíc to dost nudí. Do plusu jde snad jen Kirsten a menší gore. Možná i ten příběh, ale to zpracování stojí za pořádně velký exkrement. Šlo to udělat mnohem lépe. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Falešně obviněný hrdina uškvařený na elektrickém křesle, místo pouličních gangů zkorumpovaní poldové... mohlo to být osvěžující nebýt nudného scénáře a režie, naprosto fádního vizuálu, nevýrazných herců a slabých dialogů a počítačových triků. Myslím, že za vše mluví fakt, že film šel po mizerných testovacích projekcích rovnou na video. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Když pominu druhý díl, který byl katastrofou, tak trojka taky bohužel nepředčí kvalit prvního dílu. Přesto však není propadák jako zmíněná dvojka. Jsem rád, že tohle mělo hlavu a patu, bylo se čeho chytit, děj byl vcelku přijatelný, akorát Kirsten Dunst se do toho mohla trochu více vcítit, přišla mi taková přejetá, asi proto jí nakonec zašili pusu. :-) Ale možná jen můj dojem. Celkově docela slušný pokračování s dobrou atmosférou, slušným obsazením a docela povedeným koncem. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama