Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když tři vysoce inteligentní studenti zjistí, že nevědomky pracují pro bezohledného profesora na tajné zbrani pro armádu, chystají velkou pomstu. Nikdo si přece nebude zahrávat se skutečnými génii! V jedné z hlavních rolí mladý Val Kilmer. Když dají geniální studenti hlavy dohromady, může se vylíhnout ledacos. Přestože tahle tříčlenná partička - v jejímž čele stojí špičkový mozek Chris (Val Kilmer), který by však nejraději jenom flámoval - údajně dře na společném laboratorním projektu, najde si čas i na rošťácké kousky. Neváhá třeba proměnit kolej v kluziště, rozebrat auto jednomu pitomci a pak ho zase smontovat dohromady v jeho pokoji nebo uspořádat v aule plážovou party, na které nechybí bazén ani krásky v bikinách. Když ale mladíci zjistí, že pracují pro bezohledného profesora Hathawaye na tajné zbrani pro armádu, chystají velkou pomstu. Z jejich plánu se stane neuvěřitelně propracovaná intrika. Přelstí armádu a donutí profesora, aby zaplatil za to, že si "zahrával" se skutečnými génii! (Cinemax)

(více)

Recenze (15)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vítejte v instituci, kde i mrkev má iq vyšší jak 300... :o)) Každopádně pak si vychutnáte i tenhle potrhle >inteligentní< humor se spoustou skvělých gagů a scénáristických perliček a nápadů, jak z nejinteligentnějších studentů ve vesmíru udělat naprosté magory se sebestřednými deformacemi z vlastní geniality. Tenhle typ humoru samozřejmě není nikterak geniální, přesto však je v řadě momentů i velmi originální a hlavně bez sklouznutí do nějakého zbytečného pitvoření a komediálně-žánrových klišé je pohříchu i velmi zábavný. Prostě výborná, lehce bizarní, místy docela crazy komedie s přesně uměřenými hereckými výkony, kterou si asi nejvic vychutná přece jen trošku inteligentnější publikum - a to nejen teenegerovské kategorie... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Klasicka komedie o pubertacich na koleji, jenze i kdyz tu jednaj jak totalni hovada, jsou to zaroven geniove co vymejslej novej ultra laser, takze se film drobet od podobnejch komedii odlisuje. Jinak ruzny kokotiny, co vyvadej, jsou originalni a vtipny, vtipu tu je celkove dost a herci jsou v pohode, hlavne vecne vysmatej Val Kilmer a hyperaktivni Michelle Meyrink. A ackoliv se celkove nejedna o nic zas tak extra, ja se prijemne bavil. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Výborná zábava. Trochu infantilní, ale jinak naprosto bezchybná sonda do života vysokoškoláků s největšími mozkovými kapacitami let osmdesátých. Val Kilmer po Top Secret opět ukazuje, že film utáhne sám a bez cizí pomoci. Vtípky jsou perfektně načasované (Socrates jednou řekl....), gagy dostatečně originální (popcorn) a herecká sestava naprosto ulítlá (Lazlo Hollyfeld, Kent). Zub času se však na filmu negativně podepsal a závěrečná desetiminutovka již není tak ohromující, jako před dvaceti lety. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Osemdesiatková zábavka pre celú rodinu, so začínajúcim (prehrávajúcim) Kilmerom a množstvom komických situácií. Nápad je to vcelku originálny, niektoré vtipy boli super. Mne to stačí. 65%; Pôvodne som chcel dať štyri hviezdy, strhávam body iba zato, že hlavný hrdina mi niekoho moc pripomínal (a podľa googlu nie som sám https://i.chzbgr.com/maxW500/2333185792/h6681FBA9/) ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Ze začátku hodně vtipné, asi nejlepší jsou ledové radovánky s vybuchujícím plynným skupenstvím sněhu.. Skvělá komedie ukazující vysokou školu i z té druhé strany, která je těžko pochopitelná. Na svou dobu to mělo i poměrně propracovaný efekty z počítačové grafiky :-) Tak hezké 4* by to mohly být, nebýt poslední třetiny. Když dojde na nutnost zakončit film geniálně morální myšlenkou, každá komedie musí jít do kytek, a tahle je toho důkazem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama