Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh malého chlapce, který žije v úložném boxu na letišti. Jednoho dne si ho všimne muž, který sází na dostihových závodech. Oba dva se vzájemně skamarádí. Muž prohrává jednu sázku za druhou, ovšem potom do sázení vstoupí malý klučina se svým tipem na vítěze. Vzápětí muž zjistí, že malý klučina dokáže předpovídat výsledky závodů. Nový život může začít. (Jigsaw88)

(více)

Recenze (3)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Taková úsměvná ptákovina. Lester žije ve 3 boxech na zavazadla v nádražní hale a stojí ho to 8 dolarů měsíčně :o) Vydělává ale mnohem víc, protože má nádražní osazenstvo pod palcem a každý mu občas dohodí nějáký ten kšeftík. Vše se komplikuje, když Lestera začne pronásledovat Frank, zaměstnanec péče o dítě, který navíc zjišťuje, že mu Lester bude mnohem užitečnější venku, než v sirotčinci, pro jeho zázračnou schopnost uhádnout výsledky dostihů... Chlapec začíná být pro všechny okolo velice zajímavý... ()

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1982 : NOMINÁCIE (2) : Najhorší herec - Gary Coleman, Najhorší nový herecký objav - Gary Coleman. ()

Reklama

Reklama