Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (283)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Opäť po relatívne krátkej dobe nemám problém so štyrmi hviezdičkami. Videl som film, ktorý sa divákovi zadrie pod kožu. Veľa radosti v ňom nie je, ale ani nemá prečo byť, veď znovuzačlenenie vražedkyne šerifa po odpykanom treste, nie je pre nikoho zo zainteresovaných, a obzvlášť nie pre ňu, ľahké. Našťastie Sandra Bullock prechádza cez všetky úskalia a bez straty desiatky a jej výkon považujem za najlepší, v akom som ju videl. Dokonca vďaka jej uveriteľnému výkonu som bol ochotný tolerovať aj niektoré málo uveriteľné dejové peripetie, či konania osôb. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Netflix aktuálně přináší nové drama i s českým dabingem se Sandrou Bullock, které se povedlo. Sice tu nenajdete nic moc pozitivního, ale příběh je dobře napsán a dokážete se vcítit do kůže každého účastníka a pochopit jeho chování. Přece jen zabití způsobuje výčitky a na druhou stranu zášť a chuť se pomstít. Samozřejmě i tady je dobře skrytý nečekaný zvrat, který dokáže pocity obrátit naruby. Se závěrem mám trošičku problém, ale asi takto by si ho většina přála … víc neprozradím. Ani není důvod, protože stojí za to ho vidět. Myslím, že zpracování je slušné a na žádný zádrhel jsem nenarazil, co by mi kazil zážitek. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I můj nejméně oblíbený žánr jednou za 5 let dokáže překvapit a tohle je rozhodně jedna z těch výjímek. Společně s Cherry nejlepší, nejhutnější a nejintenzivnější Drama za letošní rok.Je to tak trochu Drama řízlé s Krimi, což je fajn, není to žádná sociální nudná sračka pro intouše a důchodce, ale pořádně nepříjemný a drsný film z drsného prostředí a z drsné reality, ve kterém si Sandra Bullock sahá na oscara a předvádí jeden z nejlepších ženských hereckých výkonů posledních pár let. ( Věřil jsem jí úplně vše).Příběh o ženě, která je po 20 letech puštěná z vězení na svobodu za jeden z nejhorších trestních činů- Zastřelení policisty! Tvrdý návrat do reality, která se k takovým lidem rozhodně nechová hezky a rána mezi oči je takřka všude ( Bydlení, práce, kdekoliv). Skvělá atmosféra, vynikající soundtrack, úžasní herci ( Krom Sandry potěší i John Bernthal, Vincent D'Onofrio a Viola Davis), vypjaté a dusné scény, při kterých okamžitě naskočí husí kůže, emoce vygradované tak, že na konci prostě slzy tečou ať divák chce, či ne a hlavně potěší nálož docela slušných zvratů, kde ten finální jeden z nejlepších za poslední dobu.Jeden z těch filmů, kde si po skončení říkám, tohle byl sakra dobréj film a rád jej uvidím znova.Netflix trefil jeden z žánrových vrcholů roku.Příběh 5/5, Akce 2/5, Humor 2/5, Násilí 1/5, Zábavnost 5/5 Hudba 5/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 5/5, Napětí 4/5, Emoce 5/5, Herci 5/5. 9/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mrazivé hutné drama s chladnou Sandrou, která se po dvaceti letech ve vězení snaží znova začlenit do společnosti napříč nevraživosti lidí, se časem mění v jakousi podivnou spatlaninu vězeňského žánru/příběhu zničené ženy/kidnap thrilleru, která u mě teda až tak nefunguje. Od každého si film bere něco, ale ve výsledku mě v ničem až tak přílišně neuspokojilo a to i přesto, že se jedná o "dobrý" film. Paradoxně mu nejvíce podráží nohy právě vysoké očekávání, které neuspokojilo to, v co jsem doufal. Potěší fajn Sandra, ale zamrzí odbyté sekundující role, stejně tak potěší šokující rozuzlení flashbacků, ale zamrzí nedotažené vyprávění současnosti. Tempo nikterak strhující, napětí či atmosféra mě taky nedostala a do akčního thrilleru se film moc neopře, a tak si říkám, co bylo vlastně cílem. Nechápejte mě špatně, jde o dostačujícně dobrý film, ale nadšení okolního publika a vychvalování do nebes rozhodně nesdílím a spíše nad filmem jen mávnu rukou a půjdu dál... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tušil jsem, že to bude dobré, ale neměl jsem nejmenší představu jak moc! Skvělý a velice dojemný příběh o právě propuštěné Sandře Bullock a její snaze zapojit se opět do normálního života. Dostala však nálepku vraha policajtů a společnost proto její cestu nijak neusnadňuje. Jakmile se trochu postaví na nohy, začne pátrat po své malé sestře, jenž sama vychovávala po smrti rodičů. V příběhu však není nic přesně tak, jak se zprvu může zdát a to nakonec vyústí v jeden z nejnápaditějších a zároveň nejsrdceryvnějších filmových závěrů, jaký jsem kdy viděl. 90% PS: Asi jsem to již jednou psal u filmu Zrození Šampiona, ale tak tedy znovu. Toto je nejlepší role Sandry Bullock! ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama