Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vyvážený dejový rámec so silným emocionálnym náporom, ktorý na mňa akosi nefungoval. Každopádne, Sandra to zahrala vynikajúco a tej utrápenej ženy mi bolo ľudsky veľmi ľúto (veď to asi každému). Postupom času asi bolo každému jasné, kam sa bude celý dej uberať - a nejako tam chýbal ten moment prekvapenia, hoci v podstate tam bol, ale asi viacerí z nich ho tak trochu očakávali. Vyvrcholenie už bolo trochu zbytočné a klišoidné tlačenie na pílu. Ale za prvé dve tretiny filmu je to aspoň na 3*. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Typický hollywoodsky kalkul, ktorý sa síce snaží tváriť chladno a odmerane, no nemyslím si, že cielene. Skôr tak pôsobí kvôli neschopnosti režisérky vtiahnuť diváka do deja, čo vo výsledku vôbec nie je dobré, pretože žiadnu z postáv som si neobľúbil, a tak som len čakal a čakal, kým tento nudný film konečne skoční. Sandra Bullok fajn, ale iba kvôli nej hviezdičky rozhodne pridávať nebudem. 40 % ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Má to potenciál, hutnou atmosféru, minimálně v první polovině chytrý scénář a dobrou práci s narací děje. Do průměru to bohužel strhává ne úplně zdatně uchopená část druhá a hlavně fatálně nedostatečná práce s vedlejšími postavami, které hrají jinak znamenití herci (Bernthal, DOnofrio, Davis), ale nemají moc do hrát, protože tvůrci pro ně nenapsali příliš dobré/zajímavé/důležité role. The Unforgivable je snímek o jedné jediné osobě - Sandře Bullock, která ovšem hraje fantasticky. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Ufff, nevím, jestli to mým současným mentálním rozpoložením, ale tohle pro mě bylo silný. Spoiler: Půlku filmu jsem se bála, že to bude mít blbý konec, bála jsem se, že nedojde k žádné katarzi a bude to jen o tom, že život umí někdy být sviňa.  Můj první dojem z filmu byl silný...čekala jsem nějaký twist díky těm flashbackum, ale tohle jsem nečekala. Sandra je výborná a odpouštím ji i ten botox mezi obočím, co mě trochu iritoval. Ale po delším přemýšlení musím říct, že tu její oběť vlastně nechápu a nedává mi smysl, bylo by daleko lepší a důležitější zůstat se svojí sestrou a odkaz ji to nemuselo dojít hned, tak třeba po měsíci ano... Takže druhý den po shlédnutí snižují hodnocení z 5 na 4, protože nerozumím chování vlastně polovině postav, jak kdyby si úmyslně všichni chtěli ničit životy. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nečekaný příspěvek do diskuze od Fingscheidtové, která opět ukazuje, že umí. To, že toto je od ní, je ale docela šok, jelikož je zde dost vidět otisk americké filmařiny a s Narušitelem systému se to skoro vůbec nedá srovnávat. Jsem ale rád, za její úspěch. Příběh zase nijak originální, ale v detailech a provedeních už docela jo. I když má film dvě hodiny. Uteče jako velmi krátký celovečerák, což je kupodivu na škodu. Nenajdeme v něm tolik síly, aby byl nezapomenutelný, takže asi brzy vyšumí. Ale první dojem pohodička. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama