Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stavební magnát Jack Hartounian ohrožuje Bushwood Country Club. Nejprve jej chtěl přestavět, ale jakmile se stal vtastníkem parků, otevřel na nádherných loukách zábavní park pro veřejnost. Nezbývá, než mu dát lekci. Hráči golfu, kteří nejsou ochotni se s kýmkoli dělit o místo pro oblíbenou hru, vyberou pro zastrašení Hartouniana bývalého námořníka kapitána Everesta. Nakonec se však má o sporu rozhodnout při utkání na 18 jamek. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (28)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Z jedničky nezbyl téměř kámen na kameni (snad s výjimkou Chevyho Chaseho v malé roli). Dvojka je spíše už taková parodie na jedničku, která se v lecčem opičí. Opět je tu jeden magor, tentokrát nějakej Jack Charturian, kterej vypadá skoro jak ten českej mim Čejka. Ke golfu používá sci-fi hole a golfový klub přemění na nějakou crazy atrakci. De facto ale pořád on ten film drží stále nad vodou, protože je to fakt magor, který baví. Co mi tu ale ovšem chybí, tak ty překrásný kozy Cindy Morgan z jedničky. Tady je sice taky spousta vintage milf čubek (hlavně ta blondýna v klubu v bíločerném kostýmku, ke které si přisedne Chevy Chase v čase 63:00), ale na odhalenou Cindy Morgan prostě nemají. Sysel za těch osm let už poněkud ztloustnul, je to asi i tím, že neúnavný lovec syslů Bill Murray ukončil v golfovém klubu svoji činnost. Jeho místo ve dvojce zaujal kolega z KROTITELŮ DUCHŮ Dan Aykroyd a podle mě jeho role je největším utrpením celého filmu, za kterou na Malinách zaslouženě získal cenu za nejhorší herecký výkon ve vedlejší roli. [677. hodnocení, 25. komentář, 42%] ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hoci v CADDYSHACK II zahliadnete také ikony americkej komediálnej školy 80. rokov, ako sú Dan Aykroyd, Chevy Chase či Randy Quaid, nesiaha unavená Arkushova dvojka pôvabnému originálu ani po ľadviny. Atmosféra sa kamsi vytratila, vtip rovnako a nezostal ani nezabudnuteľný "úpravca areálu" v podaní šialeného Billa Murraya (a jeho sysľa... alebo čo to bolo). "Klasické" voľné pokračovanie bez chuti a farby. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úbohá komédia robiaca hanbu komédiam zlatej generácie 80s. Na to, že sa v jednom filme stretli Dan Aykroyd, Chevy Chase a Randy Quaid to dopadlo katastrofálne. Kým jednotka bola ešte pozerateľná, tento paškvil už vôbec. Vrchol trápnosti je hlavná postava, dobrácky boháč, čo do trápnosti prekonávajúci Rodneyho Dangerfielda z jednotky. Inak okrem názvu a asi dvoch postáv tento film nemá nič spoločné s jednotkou. Ako sa nad tým tak zamýšľam - obaja Caddyshackovia robia veľkú hanbu Chaseovi a spol. PS: Randy Quaid je výnimočne OTRASNÝ! ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi některými jedinci vychvalovaná jednička líbila asi jako drát v oku, musím dvojku jednoznačně smést do odpadu, neboť tohle už nemělo s komedií společného zhola nic. To, že se natočení podobné zhovadilosti zúčastnili uvedení herci přičítám tomu, že pobývali delší dobu na prudkém kalifornském slunci a to zanechalo na jejich mozkové činnosti dočasné stopy, jinak řečeno došlo u nich k pominutí smyslů. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po opravdu doslova nářezové jedničce je dvojka těžkým zklamáním. Chybí tu totiž opravdu naprosto vše, co dělalo první díl tak zábavnou jízdou, a to od začátku až do konce. Za nejzásadnější nedostatek tohoto pokračování každopádně považuji absenci humoru, o který se tu tedy tvůrci sice pokoušejí prakticky nonstop, ovšem oproti jedničce vyznívá kompletně nefunkčně, absolutní většina rádoby vtipných scén působí vyloženě trapně, a zatímco v prvním Caddyshackovi jsem se chlámal prakticky neustále, zde jsem za celou dobu nehnul ani jednou koutkem, prostě hrozný. To samé pak platí i pro postavy, kdy první díl doslova překypoval výraznými a především zábavnými figurkami, tady je to ale jen jeden nudný, otravný a nesympatický nýmand vedle druhého, navíc Chevy Chase úplně přestal hlásit, a co se týče dvou postav v podání Dana Aykroyda a Randy Quaida, tak to je vážně vrchol debility a odporu, kdy jsem při každé scéně s nimi měl chuť něco rozbít. Zápletku to pak má sice o proti jedničce dalo by se říct komplexnější, což ovšem nemíním jako pozitivum, jelikož je též až nevídaně hloupá a nudná, a v neposlední řadě je i fakt, že i toho sysla je tak málo, že už to s ním vlastně nemá ani nic moc společného. Caddyshack 2 je zkrátka opravdu podprůměrná, imbecilní podívaná, zcela bez vtipu a bez zábavných postav, takže jednička jasné doporučení, dvojka jasné ignorování. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Coral Springs na Floridě. (Terva)
  • Ve filmu měl hrát také Sam Kinison, ale odmítl. (Terva)
  • Chevy Chase byl jediný herec z prvního filmu z roku 1987, který si zahrál stejnou roli. Později prohlásil, že roli neměl brát a že toho lituje. (Terva)

Reklama

Reklama