Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexia a Hayley sú povahovo celkom odlišné sestry. Staršia Alexia Wheatonová (KATHERINE HEIGLOVÁ) je krásna a obľúbená žena, ktorá miluje spoločnosť, módu a chlapcov. Hayley Wheatonovú (DANIELLE HARRISOVÁ) zase fascinuje matematika a veda. Raz v noci, keď letí kométa, si Hayley zaželá, aby si aspoň na chvíľu mohla so sestrou vymeniť miesto a ráno zistí, že sa jej želanie splnilo! Zvládne novú situáciu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

L-V 

všechny recenze uživatele

Když si člověk odmyslí laciné televizní zpracování (však je to taky "jen" TV film :) a nepříliš nápaditý scénář recyklující motivy filmově poměrně málo frekventovaného tématu body swap (výměny těl), tak vám zůstane odpočinková teen komedie, u které se ale v průběhu max. párkrát pousmějete - opravdu vydařených vtipných scén zde člověk moc nenajde, pokud vůbec nějakou... Zkrátka jestli chcete u nějakého filmu na chvilku "vypnout" a zmíněné téma prohození postav vás láká, tak proč ne - v opačném případě nicméně není moc důvodů k zhlédnutí... ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Oddychová rodinná komédia, ktorá zaujme ako solídnym hereckým výkonom Danielle Harris, tak sympaticky vyzerajúcou Katherine Heigl. Veľa nechýbalo a pridal by som ešte jednu hviezdičku. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Tato old-school Disneyovka je jedna z nejpříjemnějších, kterou jsem kdy viděl. Zároveň se v mých očích jedná o nejlepší komedie na téma o prohození těl. Snímek by určitě nebyl tím čím je, nebýt ústřední herecké dvojice, Heigl, Harris. A taková mlaďounká Danielle v sexy oblečku je skvělý důvod, proč tento film vidět :-) ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Režisérka Blair Treu upadla do zabudnutia, ale mňa vždy poteší, vidieť nejaký jej film. Obohratú pesničku so zámenou identít vylepšuje skvelý casting. Dej je síce iba priemerný, nájdu sa tu aj skvelé momenty, ale nudných pasaží je viac. Film je milý a výchovný, ako je u Blair zvykom. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh je veľmi predvídateľný, a chýba mu viac humoru, má zopár zábavných momentov, ale je ich málo. 4/10 ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Klasická teenage/rodinná komedie. Celkem zajímavá, takový průměr. Dostala jsem se k ní díky odkazům v několika seriálech (v USA to asi bude neporovnatelně známější film než u nás) a nelitovala jsem. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu jsem se zasmál jenom jednou ale i tak to nebylo tak hrozný. Příběh je docela fajn, postavy jsou docela sympatické a hudba dodává větčinu atmosféry. Za mě 3,5/10. Velkej zázrak od toho nečekejte. ()

Reklama

Reklama