Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

chucky odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl možnost tuhle stupiditu vidět. Už ani nevim, co se mi v tu chvíli honilo hlavou, ale vím že po skončení filmu se mi z toho všeho udělal v hlavě pěkný guláš. Britney by měla držet toho co ji aspoň trošku jde a do herectví nezasahovat. No prostě příšerné. Dokud neuvidíte, nepoznáte o čem mluvím...... ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

To sa nám tu zasa zbehli erudovaní kritici. Zahejtujeme si na film lebo v ňom hrá Britney Spears a hejtovať Britney je cool. Áno, nie je dobrá herečka. Vlastne, prakticky všetky výkony vo filme sú slabé. Aj scenár je nič moc. Viac ako všetky veci rozpísané v iných kritikách mi vadilo, ako lacne pôsobila produkcia. Zvuk bol nekvalitný, celé to malo skôr vizuál Ordinácie, ako plnohodnotného Hollywoodskeho filmu. Pri pozeraní som sa ale nechcel zabiť, ani si vyšľahať oči šľahačom. Netvári sa to bohvieako super dôležito ako všetky tie filmy súčasnosti. Proste jednoduchý film s jednoduchým obsahom na jednoduchý večer. Rozhodnie nie úplný odpad. Na to tu máme lepších kandidátov. Plus, Britney bola fakt talentovaná speváčka a pekná žena a je mi smutno, ako to s ňou nakoniec dopadlo. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Nelze příliš vyčítat filmu, který je určen pro úzkou skupinu lidí... Nebo ano? Nejvíc odpadů, co jsem kdy viděl pohromadě, tvrdí, že ano. Já, který patřím do té úzké cílové skupinky, říkám, ne. Ptám se jen, proč se všichni ti odpaďáci tady na to dívali, když nemají rádi Britney ani filmy tohoto ražení a nabízí se i otázka, proč vlastně cítí tolik vyjádřit svůj stav, že se s tou malou cílovou skupinkou v žádném případě neztotožňují. Nicméně... Pěkný film pro fanoušky Brit takové, jako byla kdysi. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Nejslavnější "panna" (ha ha ha) v akci, a ještě k tomu na filmovém plátně. Čeho všeho se ještě dožiju? Ať to bude cokoliv, horší to snad nebude...alespoň vidíte, co to udělá s dětskou psychikou, když ji svěříte do rukou takových zvrácených šílenců jako jsou redaktorky Cosmo Grilu a podobných příšerností, ty holčičky to totiž berou vážně a pak z nich vyrostou další takovéhle, takovéhle....to slovo ještě nevymysleli, ale jestli s tím něco neuděláme, budeme ho brzo muset vymyslet. Ale jak říká mi amigo Tyler - kdyby sem psala moje dvanáctiletá neteř, viděli byste to úplně jinak:) ()

Zapinka odpad!

všechny recenze uživatele

tak tohle byl opravdu velký omyl. Britney mi nijak nevadí, ale co tady předvedla? O hraní radši ani nemluvim, chtěla jen zkusit prorazit a získat i plátna, ale chtěla to získat ukazováním své postavy a hitů, které v té době frčeli. Pokud se jedná o film - nechápu co tím chtěli říct? Opravdu tam vše bylo myšlenko vážně? Mě to přišlo jako milion flmů, jejich zápletek, dohromady, aby z toho byl úžasný hit, proslavili se a vytěžili z něj co nejvíc peněz. Co takhle vymyslet nějaký nový orginální příběh? A bez tech růžových přibarvení jak vše skončí vždy dobře. To už přece nikoho nebaví, ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Britney Spears označila jako nejtěžší část natáčení scénu, kde musela předstírat pláč. (Dlee)
  • Vůz, ve kterém všichni jedou na výlet, je Buick Skylark. (Dlee)
  • Britney dostala filmové příjmení "Vagner" podle osoby zodpovědné za casting Kima Davis-Vagnera. (Dlee)

Reklama

Reklama