Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byl Jjaks malý, rodiče se rozvedli a matka se rozhodla, že si nechá staršího Sama a mladšího Jjakse poslala bydlet k otci... Filmový příběh nám odhalí mučivý vztah dvou bratrů - Sama a Jjaksa a mladé ženy Freddie, která se dostává mezi ně. Příběh začíná jednotvárnou neromantickou svatbou Sama a Freddie. Freddie však svého nastávajícího nenávidí. Houževnatá mladá blondýnka sní o lepším životě v Las Vegas. Ke svatbě byla přinucená jako trest za krádež peněz. Na svatbu přichází í Samův bratr Jjaks, který se vrací domů po dvaceti letech. Nedůvěra a rivalita se mezi Samem a Jjaksem nevytratila ani po letech. K velké nevůli Sama přeskočí mezi jeho ženou a Jjaksem jiskra a netrvá dlouho, co Freddie a Jjaks spolu utečou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nejenom že všichni herci působí ve filmu jako permanentně ožralí (nebo pod vlivem omamných látek nespecifikovaného druhu), ožralí museli být i ve střižně nebo případně na režisérské sesli - často ve filmu jakoby chybí různé scény. Je ale kvůli tomu film vyloženě špatný? Není. Reeves je tradičně v pohodě, Diazová bývala fakt kočka a černý humor (byť zde jen letmý) snad nemůže být naškodu nikdy. 60% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dva muži spolu bojují o stejnou ženu. Inu, tož tak na tomto světě. Je to typická situace i v reálném světě velmi častá. Jen neprobíhá v takovém duchu, jako v tomto filmu. Ten je svým způsobem zábavný, ale záleží, z jakého úhlu pohledu se na to kdo dívá. Příběh diváckým zájmem proplouvá jemně, odpočinkově a místy i docela unyle. K pousmání nebo nějakému romantickému nadšení v žádném případě nedojde. Je to příběh o lidech, kteří se ve svém životě v partnerském vztahu prostě o něco snaží, ale život sám jim to dává ve všech ohledech pořádně sežrat. Svým způsobem se jedná o karikatury postrádající sebemenší náznak emocí, ale najdou se u nich i chvíle, kdy mohou projevit i nějaký zvláštní druh romantického cítění. Zní to divně, ale je to tak. Jestli tento snímek u někoho utkví v paměti, těžko říct. V jádru věci své kouzlo má, ale zní až moc obyčejně. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Po celou stopáž budete mít velice neodbytný pocit těžké kocoviny po probdělé noci - po nekonečném flámu plném chlastu a fetu, ze kterého si prakticky nic nepamatujete. Vystřízlivění je kdesi v nedohlednu - a co víc: Jakoby se ve stejném stavu nacházel i filmový štáb a všichni účinkující. Jenomže tahle totálně sjetá atmosféra v kombinaci s neskrývanou brutalitou má něco do sebe - i ve své ležérnosti a neuspořádanosti na vás útočí neobyčejně vytrvale a nenechá vás ani na chvíli v klidu. Takže nakonec jí do 4* moc neschází. ()

5150 

všechny recenze uživatele

tak nevím.. podobné žánrovky mám hodně rád a tahle myslím měla slušné šance stát se výbornou černou komedií.. jenže po vcelku dobrém rozjezdu, to nějak drhne a není to ono.. a teď když tohle píšu, už ani nevím jak to vlastně dopadlo.. každopádně herecké obsazení je asi tím jediným důvodem, proč tenhle film zkusit.. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Red, drogový dealer a pasák, nutí svoji tanečnici Freddie (Cameron Diaz), aby se provdala za Sama, který pro něj pracuje. Pokud se Freddie za Sama neprovdá, Red ji zabije, jelikož mu dluží peníze. Když se vše schyluje ke svatbě, příjíždí Jjaks, kterého povzala matka(Jjaks je mladší brácha Sama a žije s otcem, protože, když byl Jjaks malý, jejich rodiče se rozvedli a matka se rozhodla, že si nechá staršího Sama). Z toho Sam nemá radost a ví proč. Po obřadu se Freddie seznámí s Jjaksem. A jak je to dál, tak na to se musíte podívat sami. Ani to není složité, jen trochu zamotané, ale hlavně je to celé trochu šílené. Možná je to béčkovej film, ale rozhodně se na něj dívat dá, stejně jako na vždy pěknou Cameron. Občas je potřeba trochu vypnout a podívat se na něco trochu crazy. Hláška z filmu: Trochu doleva, trochu doprava, trefa! (museli byste vidět :) ). Moje hodnocení: 65%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Mimo jiné se také natáčelo v losangeleském hotelu Ambassador 3400 Wilshire Boulevard. (Terva)

Reklama

Reklama