Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krotitelům duchů se nevede nejlépe. Doktor Venkman se živí jako moderátor nudného televizního pořadu o telepatii a Raymond s Winstonem vystupují na večírcích. Jediný Egon dál zkoumá paranormální jevy. Jenže démonické síly opět vystrkují drápy. Kníže Vigo z Moldávie, jehož obraz je restaurován v newyorském muzeu, ovládne mysl dotěrného restaurátora Janoše Pohy, jehož prostřednictvím unese dvouletého syna Dany Barrettové Oscara. V kanalizaci pod městem se objeví podivný sliz, živící se negativními emocemi a také negativní emoce probouzející. A když v přístavu přistane Titanic, je definitivně jasné, že Krotitelé duchů musí opět vytáhnout do boje. Nejdůležitější bude zachránit Danino dítě, protože právě to si Vigo vybral pro své nové vtělení. Jestli se mu podaří přemístit z obrazu do těla z masa a kostí, pak se nejen New York ocitne v opravdu vážných potížích. Jenže Vigo, podporován řekou negativního slizu, je pro čtveřici hrdinů možná příliš mocný, a tak je potřeba kontrovat pořádnou dávkou pozitivní energie. Musejí se zapojit všichni Newyorčané. (TV Nova)

(více)

Recenze (351)

Melios 

všechny recenze uživatele

Na účet Ghostbusters dvojky som počul toľko špiny ,že som ani nechcel veriť ,že by taká skvelá komédia mala také zlé pokračovanie. Myslel som si ,že sú to bludy. A mal som pravdu. Ghostbusters 2 je rovnako nabitý energiou ,humorom a nápadmi ako prvý diel .Bill je jeden z rých komikov ,u ktoreho nepotrebujete aby niečo hovoril a už vám je do smiechu ,takže v tomto bode je to rovnako skvelé. Jedinú vec ,čo môžem filmu vytknúť je pomalý a nezaujímavý začiatok a potom (pre mňa) zase až moc dlhý koniec. Ale zlý film to nie je. Len o trochu horší. No ak milujete jednotku ,dvojkou chybu nespravíte. 79% - ďakujem Ivan ,že si Slovensko reprezentoval najlepšie ako sa dalo 😊 ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Po veleúspěšném prvním krocení duchů na sebe pokračování nenechalo dlouho čekat a v prakticky stejném složení se parta krotitelů dostává opět do duchařského kolotoče , protože na svět útočí další vlna nadpřirozených bytostí se zlými úmysly. Již o poznání slabší , ale stále ještě zábavný a znovu dost originální fantasy příběh , který si dává za cíl hlavně diváka pobavit a to se mu opět podařilo. 76% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

I když zde hodnocení kleslo oproti jedničce o více jak 10%, tak pro mě je dvojka ve všech směrech na stejné úrovni jako jednička. Opět film nabitý akcí a humorem. Bill Murray a Rick Moranis opět potěšili, stejně jako "roztomilé" vizuální efekty. K tomu ještě přibyl Peter MacNicol. Znělka je stále pro mě neoposlouchaná a chodící Socha Svobody a Titanic tomu přidaly další šťávu. Pro mě opět skvělý film a opět za 4*. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Celý svůj původní komentář k tomuto filmu jsem přepsal poté, co jsem zhlédnul jedničku a v krátkém sledu i dvojku a oživil si paměť. V mém původním komentáři jsem psal, že je tento film lepší, než jednička. To sice není, ale není na tom tak hrozně. Není to špatný film, jen ze začátku trochu pokulhává a v některých chvílích jedničku kopíruje. Ale zase k příjemnému hereckému obsazení přibyl Peter MacNicol. Vigo byl chvílemi děsivý, sliz byl slizký a Bill Murray zase sypal suché hlášky na všechny strany. Je to dost podceňované pokračování, není to zas tak špatné a minimálně hodnocení okolo 75% by si tento film zasloužil. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Můžu napsat totéž co k prvnímu dílu, ony oba filmy jsou naprosto rovnocenné. Už to není na pět hvězd, protože to zkrátka není děsivé, ale i druhý díl je připomínkou bezstarostnosti a pohody osmdesátých let. Krotitelé čelí opět byrokracii, zákazům, ocitnou se dokonce v blázinci, ale nakonec zachrání den. Je tu spousta vtípků o které se stará hlavně Bill Murray, sympatické postavy, hodně romantiky a pár suprových efektů. Příjezd Titanicu, řeka slizu nebo kráčející Socha svobody nemají chybu. A Vigo má opravdu šmrnc. Jediná výtka je k hudbě, kde geniální motiv je rozmělněn nějakým pošahaným hiphopem. Celkově stále pohodová neurážející zábava. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (24)

Reklama

Reklama