Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krotitelům duchů se nevede nejlépe. Doktor Venkman se živí jako moderátor nudného televizního pořadu o telepatii a Raymond s Winstonem vystupují na večírcích. Jediný Egon dál zkoumá paranormální jevy. Jenže démonické síly opět vystrkují drápy. Kníže Vigo z Moldávie, jehož obraz je restaurován v newyorském muzeu, ovládne mysl dotěrného restaurátora Janoše Pohy, jehož prostřednictvím unese dvouletého syna Dany Barrettové Oscara. V kanalizaci pod městem se objeví podivný sliz, živící se negativními emocemi a také negativní emoce probouzející. A když v přístavu přistane Titanic, je definitivně jasné, že Krotitelé duchů musí opět vytáhnout do boje. Nejdůležitější bude zachránit Danino dítě, protože právě to si Vigo vybral pro své nové vtělení. Jestli se mu podaří přemístit z obrazu do těla z masa a kostí, pak se nejen New York ocitne v opravdu vážných potížích. Jenže Vigo, podporován řekou negativního slizu, je pro čtveřici hrdinů možná příliš mocný, a tak je potřeba kontrovat pořádnou dávkou pozitivní energie. Musejí se zapojit všichni Newyorčané. (TV Nova)

(více)

Recenze (352)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Klasický prípad dvojok. Väčšie, vysokorozpočtovejšie, akčnejšie.....v tomto prípade ale pre dobro veci. Reitman sa konečne poriadne odviazal, do ulíc vypustil ženu s neustále vzpriamenou rukou a ja som v kine Hviezda v predpubertálnom veku nestačil zavrieť ústa a ani žmurknúť. Kupodivu táto klasika nestratila zo svojho čara ani dnes. Možno je to nostalgiou, možno tým, že klasický, oddychový trikový mainstream je v súčasnosti povedzme že v miernej kríze. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Boli ste svedkom paranormálnych javov? Videli strašidlo či inú formu nadprirodzenej existencie? Ak ano, neváhajte ani minútu. Zavolajte "Krotiteľov duchov". Ich služby sú k dispozícii dvadsaťštyri hodín denne, sedem dní v týždni. Uveria vám každé slovo. Navždy vás zbavia strachu a prízrakov. Doktor Peter Vankman, doktor Raymond Stantz, doktor Egon Spengler a ich spolupracovník Winston Zeddmore sú späť. Musia zachrániť obyvateľov New Yorku pred démonickým krutovládcom Vigom. Ghostbusters are back! ***** ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Že pokračování veleúspěšných snímků nemohou překonat svůj originál? Věc názoru. V mých očích, jsou totiž druzí krotitelé ještě o chloupek zábavnější. Možná mi vyhovovalo značné přitemnění příběhu, který nese i hororové prvky, ale především mě daleko více uspokojilo vyvrcholení. Panáček Michellin mě už jako dítě zklamal, narozdíl od Vigga ksichtícího se z rámu, který ještě hodně dlouho provázel moje spaní. ()

Madadajo 

všechny recenze uživatele

První díl je vyjímečný, ale druhý už pouze těží z námětu a sám nic inovativního nepřivádí. Pokračování slavného filmu to nikdy nemá lehké, ale pro producenty znamená jedno- nahrabat dolary na dobrém jménu prvního dílu. Jeho osud je poměrně předurčen, vydělá buď aspoň něco nebo hodně, bude ostudou prvního dílu nebo se mu směle vyrovná(či jej dokonce překoná, což je ale velmi unikátní). Tento film vydělal apoň něco, ale nyní, budiž mu země průměrnosti lehká. Amen ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl potřebu tuhle blbost vidět, ale když už jí dávali v televizi, tak jsem si řekl, že na to kouknu. No a udělal jsem blbost. To byla taková kravina. Jak to může mít tak vysoký hodnocení? Kdyť šlo o slabou komedii, s příšernými hereckými výkony. Jednu hvězdičku za Murraye a druhou za těch pár momentů, kde jsem se usmál, ale že jich nebylo moc. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (24)

  • V traileru někdo zavolá, že připlul Titanic a Peter Venkman (Bill Murray) odpoví: "Lepší pozdě než nikdy." Ve filmu samotném to ale řekne pracovník doků v podání Cheeche Marina. (FilmFan24)

Reklama

Reklama