Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná a oblíbená moderátorka Diana Downsová je nahrazena mladší a atraktivnější kolegyní. A hledat si v pětačtyřiceti letech nové místo není v tomto oboru vůbec jednoduché. Ví, že momentálně nejsou v kurzu schopnosti ani inteligence, ale pouze svůdná vizáž. Rozhodne se proto pro radikální změnu. Navštíví plastického chirurga, vizážista jí doporučí nový účes, shodí pár kil, obleče se podle posledních výkřiků módy, nasedne do sporťáku a vydá se na cestu za životem, který kvůli honbě za kariérou téměř promarnila. Na mládí totiž není nikdy pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

to mala byt ako komedia? 70% filmu sa na to nedalo pozerat. nuda. hned bych to skresala na maximalne hodinu. a tie dialogy.. fraza na fraze. otrepane veticky, ohromne realne :-/ a to som len chcela odlahcenie z tazkeho dna.. :-/ ()

Theker 

všechny recenze uživatele

Tak číslo 600 v mojich hodnoteniach bude mať tento podpriemerný film. Kamera? Na zaplakanie! Dialógy? Nestojí za reč! Príbeh? ... dobrý, ale prevedenie "pokulháva". Ale hlavne tá odfláknutá kamera to ma dostalo najviac.... ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama