Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Tannek je prvním členem farmářské rodiny, který se dostal na vysokou, a dokonce získal stipendium na škole, kterou si vybral. Přesto přijíždí do New Yorku s obavami, zda jako vesničan mezi ostatní zapadne. Záhy se ukáže, že jeho obavy nebyly bezdůvodné. Většina studentů, kteří pohlížejí na vyučování jako na nepříjemné zlo, které je zdržuje od mejdanů, ho v lepším případě ignoruje. V horším mu dávají pohrdání velmi jasně najevo. Patří k nim i jeho tři spolubydlící Chris, Adam a Noah. Začnou tím, že se rozhodnou vyštvat ho z pokoje. Když se jim to podaří, najde si Paul bydlení na veterinární klinice, sousedící se školou. A navíc se zamiluje do spolužačky Dory Diamondové, chytré, pohledné dívky, v níž objeví spřízněnou duši. Potíž je, že Dora chce být pouze kamarádkou, protože má milostný poměr s arogantním a sobeckým profesorem Alcottem. Sblíží se s Paulem, až když se ocitne téměř na dně. Nabídne jí, že u něj může bydlet, dokud si nenajde práci, a ona mu na oplátku pomáhá lépe zapadnout. Jenže stačí to, aby kvůli němu opustila Alcotta? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Nikol10 

všechny recenze uživatele

To byla taková nuda, že ani nevím, proč jsem dala jednu hvězdičku, snad za to, že mě to nějak nepohoršovalo! Komedie ani náhodou spíš novodobá romantika pro teenegery. Mena Suvari, mi na rozdíl od jiných, co tu komentují, lezla svou hloupostí neskutečně na nervy. Navíc vypadala tak nějak ušmudlaně a s těmi mastnými vlasy, jsem nějak nechápala, jak může být idol pro hodného, slušného Biggse a navíc profesorovou milenkou! Náctiletým se to bude líbit a taky ženštinám tíhnoucím k jednoduché romanci. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Amy Heckerling nikdy netočila světoborné věci, a budiž jí ke cti že se vždy dokázala držet trendů. Jenže pokud váš profesionální vývoj končí teenagerskými komediemi, uznejte že je to kariéra pěkně na pytel:) No ale pojďme k filmu - ani tady toho není moc co říct, zápletka standardního typu se standardním koncem. A mezi tím pochopitelně nesympatičtí borečci a královsky odporný profesor, to abyste měli okamžitě jasno kdo je kdo. Nuže - stýpko bych scénáristovi nedal:) Největší klad - optimistické, i když lehce bezduché songy od Wheatus. ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

V Loserovi ma potešili jedine sympatické postavy - Paul je až nezmyselne pozitívna a idealizovaná postava a Dora je zase tak akurát trafené dievča, ktoré je napísaná tak, aby bola sympatická každému. A ešte ma celkom chytil za srdce Dorin výplach žalúdka, ktorý som nedávno zažil aj ja sám (alkohol je dobrý sluha, ale zlý pán :) ) - asi aj to mi pomohlo sa s postavami trochu stotožniť... Inak však ide o dosť priemernú teenagerskú komédiu, ktorá mi navyše nepripadala ani veľmi vtipná. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědav, jestli se Jasonu Biggsovi někdy podaří zbavit koláčového stigmatu. S každým dalším filmem, kde ho vidím, si víc a víc uvědomuju, že je to velmi solidní herec. Třeba v téhle překvapivě jemné romantické komedii se zavádějícím názvem. Možná bych ji ohodnotil ještě líp, kdybych neznal film, který nestydatě vykrádá. Totiž slavný Wilderův Byt. Všimněte si - kostra příběhu, charaktery hlavní trojice i každá jednotlivá scéna je variací Bytu. Až se divím, že to není přiznaný remake. 50% ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Průměrný americký teen film. Méně humoru, více romantiky. Jason Biggs s skvěle hodí do rolí blbounů, takže mu jeho postava sedla na míru. Mena Suvari nepatří mezi moje oblíbenkyně, ale dala se tady rozdejchat. Je to dost příjemný, nenáročný film, který jednou uvidíte a za pár hodin si na něj ani nevzpomenete. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Postava Dory Diamond je částečně inspirovaná přítelkyní Franze Kafky Dorou Dymant. Kafka je ve filmu několikrát zmíněn v hodinách dějin literatury profesora Alcotta. (ČSFD)

Reklama

Reklama