Reklama

Reklama

Invaze - Série 2 (2023) (série)


Hlas z onoho světa (S02E05)

(epizoda)
  • USA A Voice from the Other Side (více)

Obsahy(1)

Aneesha, Luke a Hnutí plánují najít Sarah. Micuki zažije zdrcující setkání s mimozemskou bytostí. (Apple TV+)

Recenze (6)

Branique 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto časť bola teda dosť nudná. Na konci síce dosť zaujímavá vec, ale prišlo mi to, že stačilo pozrieť posledných 5 minút a de facto o nič by som neprišiel. Po minulej časti (celkom vydarenej) teraz dosť nuda. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velikou slabinou této epizody, je ta nešťastná linka a Aneeshou. Nejen že je to velmi nesympatická postava, ale dění kolem ní je nezajímavé, bez atmosféry, dynamiky....je to ucintané a kazí to všechny epizody, kde se objeví. Vrcholem je opět závěr s Micuki a tentokrát stojí za zmínku i slušný úvod a linka s vojákem. Místy je to sotva za 1*, ale nemálo momentů za 4*... . ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvoch akčnejších epizódach tu máme komornejšiu časť. Spočiatku sa toho príliš nedeje, ide skôr o mysterióznu atmosféru a tentokrát to ešte viac pripomína Signs a Abyss ako obyčajne. Dej sa síce nehýbe vpred míľovými krokmi, prežívame s postavami pomaly každý okamih, ale dočkáme sa nešťastného odhalenia v línii Aneeshy a mindfuck dialógu s mimozemskou entitou. Jedna hláška mimozemšťana popiera všetko, čo sme zatiaľ videli, som zvedavý, čo z toho tvorcovia vyťažia. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cela samostatna "revolucionarska/ slobodna jednotka" by z presvedcenia riskovala svoje zivoty pre novu nedobrovolnu clenku - Aneeshu a jej deticky. Niektore nerativy v tejto linii serialu su tak naivne a otravne, ze musim pouzit rychloposuv k dalsiemu obrazu. Tak je to hlupe. Konecne sme sa vsak dostali k dejovej linii s "amik-om". Opat odkaz a pohlad na vrany kruziace v tvare obrysu presypacich hodin a slaba mystery-atmoska pri rozhovore s postarsim farmarom. Nuz a zaver to opat poslal do "kopru" s dalsim otravnym - zasnenym charakterom. Slaba epizoda. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář s chirurgickou přesností skáče mezi třemi linkami (Japonka, černoch, íránská rodinka) a vyzobává jen ty žvatlací pasáže. Proto má seriál tolik linek! Aby mohl žvanit 3x tolik o kravinách a tvářil se jak toho (zajisté) 3x tolik rozkryl/vysvětlil. Linka “rodinky” je naprosto zbytečná (její vystřižení by divák vůbec nepostřehl). Linka “černoch”… to samé. Na co se přišlo nového? Největší informační posun je v lince “Japonka” a ten posun je bombastický a šokující! Prostě… nelze to vyjádřit lépe než citací posledních dvou slov epizody: “Jsou tady”. Ty vole! Po 15 epizodách doslova mindfuck. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama