Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Celý příběh začíná loupeží, která nevyšla zcela podle plánu. Po jejím provedení se čtveřice hlavních hrdinů musí skrývat nejen před policií, která vede klasické vyšetřování, ale i před další skupinkou zločinců. (worm14)

Recenze (4)

Topco 

všechny recenze uživatele

Skvelý, neprávom podceňovaný noir! Dynamický a pomerne priamočiary príbeh podaný obratnou kamerou s tieňohrou, zaujímavými uhlami a subjektívnou perspektívou. Herecky je to až nečakane vyšperkované: starnúci Duryea ako noirový veterán je stávkou na istotu (a tento raz mu aj naozaj fandíte), sexi Jayne Mansfield je inak playmate z 02/55, sekunduje jej rovnako krásna Vickers (Carmen z Hlbokého spánku) a záporak je tiež parádny. Finále má navyše skvelé dejisko zábavného parku. Spolu s The Scarlet Hour (´56), Sweet Smell of Success (´57), Touch of Evil (´58) a Odds Against Tomorrow (´59) ide o dôstojný príspevok k záveru noirového cyklu, a to sa jedná o debut! ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rad, ze jsem zase po dlouhatanske dobe videl film se skvelou Marthou Vickers! Film obsahuje vse, co od noiru clovek ocekava, na druhou stranu je to prece jen spise b-zalezitost. Zahrano pekne, par obrazku super. 3+ ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Noir o partě lupičů, která zčoří cenný náhrdelník ze sejfu jedný bohatý paničky. Příběh má vlastně schéma klasického heist movie, ale je celý tak nějak netradičně natočený. Kulisy Atlantic City jsou pro závěrečné vyvrcholení více než vhodné. No a stárnoucí noirový veterán Dan Duryea v hlavní roli je třešničkou na dortu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama