Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý vědec dr. Steven Mills hledá radarovými paprsky mimozemské formy života. Aniž o tom ví, jeho signály jsou zachyceny na vzdálené planetě, jejíž Rada starších se rozhodne poslat na Zemi krásnou Celestu. Mimozemšťanka má kontaktovat dr. Millse a zjistit složení jím vysílaných paprsků, které mohou planetu zachránit před hrozícím zničením. Celesta, čerpající všechny informace o pozemském životě ze své encyklopedické kabelky, potká Millse na večírku. Vědec je lepou dívkou okouzlen a rozhodne se s ní oženit. Jeho třináctiletá dcera Jessie vytuší, že její nová matka není běžnou lidskou bytostí. Celesta se přizná ke svému původu i ke svému poslání na Zemi, ale trvá na tom, že její city k Millsovi jsou opravdové. Duplikace radarového vysílání zachrání vzdálenou planetu a Celesta může zůstat na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Komedie stará 20 let, dalo by se říct, že celkem obyčejná a průměrně filmařsky zpracovaná, ale přesto stále milá a úsměvná. Krásná Kim Basinger v množství slušivých kostýmů vyvádí velmi vtipné kousky a přitroublý Dan Aykroyd jí dobře sekunduje. Některé části jsou ovšem nudnější, ale některé zase nadmíru zábavné. V roce 1988 to muselo pobavit hodně, dnes už o trochu méně, ale přesto to většinu dnešních stupidních komedií převyšuje. Pro mě bude Krásná mimozemšťanka vždy symbolem zábavy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kim Basinger je asi největším lákadlem na tomhle poměrně naivně vystavěném snímku. Sympatický Dan Aykroyd, který se v osmdesátých letech stal prototypem pro postavy neatraktivních mužů s dobrým srdcem, je rovněž adekvátní volbou. Jenže film jako celek je až moc splácaný v jakousi mimozemskou a blíže neidentifikovatelnou hmotu. Klady: sličná Kim Basinger + milý Dan Aykroyd. Zápory: z námětu se dalo vytěžit víc, naivní pojetí příběhu, nulová šance na vydařený gag a to je na komedii dost zásadní, slabé režijní zpracování, osmdesátková nuda. Mé hodnocení: 20% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vy věříte na život mimo naši planetu? Já osobně nevěřím ani na život v této místnosti........... Tento film jsem nikdy dříve neviděl a teď vidím důvod proč. Upřímně, je to blbost. Jeden z nejtrapnějším příběhů o mimozemské inteligenci, což je vlastně asi lež, protože Krásná mimozemšťanka tý inteligence moc nemá, respektive je pitomá. Ani jako komedie to u mě nefunguje, je to spíš trapná rádoboparodie. Z mých oblíbených herců dělaj kašpary, tak že nefunguje ani toto spojení. Pár dobrých kamerových záběrů a někdy povedený hudební doprovod. CITÁT - Co je to SEX??!!........ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Stará, místy téměř bláznivá a přitom inteligentní komedie, která dokázala pobavit i po letech nečekaným množstvím zábavných situací a vtípků. Signál do vzdálené galaxie dorazí ve vteřině a to i oklikou, stará odrhovačka a kýchnutí zachrání Zemi a Kim Basinger je ve své roli úžasná, mnohem zábavnější než Aykroyd. A scéna polibku podle encyklopedie nemá chybu, stejně jako první sex či snídaně. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Osemdesiatkova sci-fi komedia s Danom Aykroydom? Myslel som, ze to nemôze dopadnut zle. A dopadlo. Vsetky tie pokusy o humor mi pripadali trapne a postavy neznesitelne. Zapletka vôbec nefungovala. Proste trapas. Zaujali ma len Alyson Hannigan a Alyson Hannigan,ale aj tym, ze som mal moznost ich vidiet ako vyzerali za mlada. Nakoniec ma najviac potesil dom na plazi v ktorom byva postava Jona Lovitza. Je to presne ten isty dom v ktorom v BH 90210 byvali Kelly a Donna. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Kvôli účinkovaniu v tejto snímke odmietla Kim Basinger (Celeste) možnosť zahrať si vo filme Znásilnenie (1988). (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii. Pláž, na ktorej pristane Celeste (Kim Basinger) so svojím lietajúcim tanierom, poslúžila neskôr aj pre natáčanie seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama