Reklama

Reklama

Na nose

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Brendan Delaney, který pracuje jako vrátný, podlehl sázkařské vášni na koňských dostizích. Vždycky ví předem o vítězi a zjišťuje to velmi zvláštním způsobem. Má totiž asi 200 let starou hlavu australského domorodce, která si plave ve formaldehydu a když ji ozáří světlo, na nose ukazuje věci, které se zaručeně stanou. Objeví se ale nečekané komplikace, když australský historik chce hlavu vrátit domů a drsní hoši vystopují podezřele úspěšného stávkaře. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Docelá dobrá taškařice a přetahovaná o jednu hlavu s "vyšší mocí". Nepřináší nic nového, neurazí ani nenadchne. Nebýt skvělých herců (Aykroyd/Coltrane), tak je to podstatně horší. Na víkendový podvečer ideální nenáročná podívaná. ()

Ethano 

všechny recenze uživatele

Přiblblá komedie o tom, jak se pár pošuků přetahuje o jednu naloženou hlavu - hmm, fakt sranda... i když... možná že je ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Malá, ale svěží komedie o vášnivých sázkařích, kteří dostávají tipy na vítěze dostihů od mrtvé hlavy naložené v lihu. U jakési neznámé irské komedie bych nečekal tak prokreslené postavy a neotřelý humor. Nic světoborného, ale příjemné překvapení rozhodně ano. 60 % ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tradiční, oddechová, vtipná komedie, která hraje trošku i na vážnější notu, ale vůbec to nevadí. Zajímavý námět a napínavé prostředí dostihových sázek. ()

Reklama

Reklama