Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový student přísně katolické školy Jerry Renault se musí podrobit úkolu tajného studentského klubu "Vigils". Škola každoročně pořádá prodej čokolád, kterou má pod palcem přísný bratr Leon. Každý ze studentů jich má prodat určitý počet. Jerry musí vydržet po dobu deseti dnů odmítat prodávání čokolád. Jerry ale odmítá prodávat čokolády i po skončení úkolu. (IvcaSammet)

(více)

Recenze (4)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se začala dívat s předtuchou, že to bude nějaká kravina, na kterou se dodívám jen proto, abych se dodívala ... A taky kvůli Dougovi ... To, co jsem ale viděla mě prostě dostalo. Film je úžasný, ohromně mě bavil a ani trošičku jsem se nenudila. Film měl prostě spád! Herecké výkony byly naprosto úchvatné, Wallyho a Dougův obzvlášť. Tato dvojice se mi opravdu hodně zamlouvala, právě proto se mi taky zas až tak nelíbil onen závěr na fotbalovém hřišti. Závěrečná scéna mě malinko překvapila, ale svým způsobem i hodně potěšila, takže jsem nakonec svoje přesvědčení o "špatném" závěru otočila o sto stupňů. Jednoznačně a bez mrknutí oka pět hvězdiček! Nádherný, nádherný film! THAT'S WHY IT WORKS, CARTER ... BECAUSE WE'RE ALL BASTARDS ... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Školní šikana trochu jinak. Docela příjemný film ochucený osmdesátkovou hudbou drží nad vodou pěkní kluci: 23letý přitažlivý Wallace Langham (mluvčí Strážců - Vigils - Archie), 19letý Ilan Mitchell-Smith (Jerry Renault, co odmítá prodávat), Corey Gunnestad (Renaultův kámoš Goober) či 21letý Brent David Frazer (provokatér Janza). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama