Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary-Kate a Ashley tráví s rodiči zimní prázdniny v luxusním hotelu na Bahamách. Nemohou proto jet se svými kamarády na školní výlet na Havaj. A tak se obě rozhodnou vytěžit z nastalé situace co nejvíc: pořádně to rozjedou a prožijí obrovskou lásku! Uprostřed jachet, soukromých letadel, surfařů, potápěčů, motorových člunů, ježdění na koních a procházek při měsíčku narazí obě dívky na tajemný starožitný prsten. Užijí si tak nejen báječné prázdniny, ale i dobrodružství, na jaké se jen tak nezapomíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

soldier8cz odpad!

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že je snímek natočen jako dobrá skrytá reklama hudební tvorby sester Olsenoých a toho, jak se strašně baví kdesi na pláži řešením totálních kravin, které nikoho ani je samotné již po 5 minutách nezajímá a dále předváděním se toho, jak hrozně dobře se mají a jsou bohaté není nic jiného než ztráta času, jelikož film samotný má příběhově dohromady asi 20-25 minut. Zbytek jsou úseky zmíněné již výše. Příběh o ničem, herecké výkony o ničem a kamera hrůza, až bolí, v jednu chvíli mě napadlo, zda kameraman nebere nějaké tvrdé drogy. Doporučuji shlédnout pokud si chcete dobrovolně zvednout tlak, ale pozor na infarkt nebo možnost, že po shlédnutí snímku na tom budete hůře jak kameraman a budete vyhledávat tvrdé drogy, aby jste na tuto část svého života, kterou jste promrhali shlédnutím tohoto snímku nadobro vymazali z paměti. Bohužel se to zřejmě nepodaří. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

vsichni to zname, do skoly pro nas necekane zajde rodinny majordomus s tim, ze se jede na dovcu. to nas samozdrejme nevyvede z miry, stejne uz se pul roku vidime s kamosema na hawaji. jenze tatik v jeho osobnim tryskaci oznami, ze misto na hawaii, kde uz sme byli domluveni se spoluzackama se jede na bahamy. damn. co se da delat, fotrik nas na udobrenou obdaril tucnou american express a luxusnimi hadyrky. cert to vem, i na bahamach se poflakuje spousta pohodovych lidi, a kdyz uz nic, muzem aspon dat rec s vikym kozenym o businessu. "ahoj paris, tady na bahamach je to fakt super. ash potkala skvelyho kluka, kterej ma uplne suprovy kamose, a ti maj zas uplne bozi jachtu. hnedka prvni noc sme tam udelali party, sano teklo proudem a nekdo dotahl i koks a ecka, takze sme si to skvele uzili a dali si grupac pekne za svitu tropical mesice. je to hrozne romanticky. zejtra si deme zajezdit na vodnich skutrech a na konich po plazi, uz se moc tesim taxe mej pozdravuj ode me justina." na co jsem se to proboha dival?!? ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Chceš vidět mý bradavice?“ ,,To je lákavý, ale ne.“ Nevadilo mi, že jsou Olsenky tak nechutně zazobaný a že si tak šíleně užívají na Bahamách, naopak, na to jsem se těšil. Je to ten typ filmů, u kterých jsem chtěl jen vypnout a dívat se. A skutečně, příběh je plný dovádění dvojčat, potápění, krmení ryb, hraní si s delfíny, prostě dovolená jak má být. Proč ale museli najmout kameramana, který miluje zabírání obličejů, jak v nějakém špageti westernu? Kompozice záběrů a zmatený střih dokáží znechutit i obyčejné cachtání se ve vodě, natož pokus o akční jízdu v závěru filmu. Megan Fox je srandovně záporná, ale bohužel na ni scénárista v půlce zapomněl a tak už ve zbytku filmu není. Scénář, režie a především kamera prostě totálně pohřbily náběh na pohodový film. Smůla. ()

Mercilonka odpad!

všechny recenze uživatele

Díky tomuhle filmu jsem pochopila i všechny ostatní "pokusy" jejich herectví. Holky si udělaly jméno už v Plném domě a pustili se vážně do hodně projektů - oblečení, kreslený seriál, produkce,... A právě to poslední - produkce - jim umožňuje si užít skvělé chvíle a zažít to, o čem se mnoha lidem ani nezdá (Paříž, Řím, Londýn - tyto města pro nás reálnější než pro američany, Bahamy a plavání s delfíny atd.). Občas prohodit důležité poselství o lásce, rodině a jiných hodnotách, aby to nevypadalo tak blbě, když už si užívají skvělou dovolenou, a teď jen čekat kolik se vrátí peněz zpět. A kdyby nic, pořád to stálo za to, zaplácne se to ziskem z hader nebo fotek. ()

Jirka1111 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento humus jsem se díval jen proto, protože jsem v té době neměl internet, a tak jsem se díval na každý film, který mi přišel pod ruku. Scénář žádný, celou dobu se nic neděje. V podstatě se díváte jen na užívání si sester a jejich přiblblých kamarádů. Naprosto nechápu hodnocení některých zdejších "uživatelů". Člověk, který dá takové ptákovině 4 nebo 5 hvězdiček, musí být buď hrubě mentálně zaostalý, nebo je ženského pohlaví a je mu 12 let. Ne, toto není film. Toto je sestřih záběrů z prázdnin. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Megan Fox v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Dívčí kapela, která hraje na večírku, je švédská popová skupina Play. (HappySmile)

Reklama

Reklama