Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj, který ukradl z muzea nádherný diamant, dostal dvojčata Olsenovy do pěkného průšvihu. Nejenže ho musí usvědčit před soudem ale zároveň, aniž to vědí, nechtěně ukrývají uloupený skvost u sebe. Opravdový zmatek ale nastává ve chvíli, kdy FBI zařadí Mary-Kate a Ashley do programu ochrany svědků. V Americe není místečko, kde by někdo slavné dívky nepoznal a jim nezbývá než se vydat za novým domovem do daleké Austrálie! Naše blondýnky mají na nové škole spoustu obdivovatelů i kamarádek a... zabijáky v patách. A jak si s nimi poradí? To uvidíte v téhle super komedii plné, zlodějů, policajtů, surfingu a ztřeštěných nápadů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Jako sorry holky, ale tohle bylo fakt špatný. Což o to ten nápad - ten by se mi i líbil, jenže...stěhování na (+/-) 200 různých míst? Jako vážně? A čtyři Sheily? A královna, který se chtěj zalíbit? A dva kluci, který zrovna je chtěj? Nemáte tam něco novýho? Jo, vlastně máte - ty pitomý komentáře přímo do kamery, který většinou říkají to samý: "Já vím, já vím, ale on je tak sladkej!" Bylo to u Olsenek i v jiných filmech, ale tady je to vážně trochu moc... P.S. Bílý kozačky jsou nevkusný vždycky a všude. Ano - i na australské pláži a výletní lodi a ano i v kombinaci s retrošaty a umělým diamantem. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nic blbějšího a trapnějšího jsem onu neděli neviděl...a to jsem se po poledni díval i na Sedmičku a pozdě odpoledne s nejmladším členem rodiny na Opičí Bojové Roboty na Jetixu nebo jak se to jmenuje. Narážky na filmy a seriály, jejichž pověsti dílka nesoucí jakýkoli otisk "uměleckých kvalit" Olsenovic holek nikdy nedosáhnou, jsou jediná věc, která není naivně a za každou cenu nabušená do hodinu a půl trvajícího ekvivalentu koncertu Britney Spears, Jessicy Simpson a Spice Girls jenom pro to, aby se scénárista moc nenadřel a něco se jakžtakž dělo. Závěr? Židozednářské síly ve svatém lese musí být opravdu mocné, když zastavily žalobu pro urážku na cti federální policie a jejího programu na ochranu svědků, které se tenhle film dopouští asi tak často jako mistr Opočenský pronáší větu: "Kdybych jakkoli cítil, že se přestávám ovládat, vyhledám lékařskou pomoc." ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Prostředí 7/10/// +celkem příjemní herci, dobrá byla část "Sestry ala Sám doma" -opět Olsenovsky rozmazlené a naivní/// Tohoto filmu jsem se docela bál a moc se mi do něj nechtělo. Poslední jejich film jsem už viděl před dlouho dobou a čím sem starší, tím méně mě jejich filmy zajímají. Tento je určen pro holky kolem 12-16 let. Bohužel Olsenky už dneska moc netočí a tak se musím spokojit s jejich staršími kousky. Tento nakonec nebyl tak špatný a i kdy znovu zopakuji, že běží v zaběhlých kolejích, byl to vlastně celkem relax. A zápletka s diamantem taky nebyla nejhorší, jen by příště mohlo být méně toho mluvení na kameru./// Celkem 57%/// ()

Jurge odpad!

všechny recenze uživatele

Kedysi, keď som bol beznádejne zamilovaný do dvojčiat Olsenových, dal som vo svojom hodnotení tomuto filmu úplne luxusných 40%. Dnes, keď už zamilovanie dávno opadlo, som si tento film znovu pozrel a neveril som. Jediné, čo je v tomto filme pozitívne, je krásna Austrália, jediný herec, ktorý je tu dobrý, je klokan. Ostatné? Strach a hrôza. Úplný amaterizmus sú "preslovy" Olseniek do kamery, keď ostatné okolo nich zastane a ony vysvetľujú hlúpemu americkému divákovi svoje počínanie. A nebohý divák každú chvíľu onemie úžasom nad replikami typu: Olsenka: "Odkedy vieš šoférovať?" Chalan: "Zrejme od tejto scény!" Ešte aj 0% je pri hodnotení veľa, tak už som siahol do mínusu. Jednoznačne najslabší film dvojčiat Olsenových. ()

janejudyjune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla jako malá mockrát. Patří k těm lepším, u kterých se člověk zasměje, i když mu už není 10 let. Jinak si tam dělají dobrý den z celé Austálie - nikdo z OZ nemluví tak podivně, nejsou tam tak stupidní školní uniformy a kromě šílených milionářů, kteří se najdou i jinde, klokany jako domácí mazlíčky nikdo nemá. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama