Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Biolog Jack Ellway je pozván na ostrov v Polynésii, aby zde na chování mořských živočichů pozoroval seismickou aktivitu. Výzkum se brzy změní v horor, když Jack zjistí, že v hlubinné jeskyni se ukrývá monstrum Gargantua, gigantický tvor, jež vyrostl poté, co kdosi shodil do moře několk tun pesticidů. Jack brzy zjistí, že se po zemi pohybuje její mládě, které chce armáda chytit a odvézt do laboratoře. Jack musí mládě najít a vrátit do moře. To však ještě netuší , že jeho rodičům již došla trplivost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Bída a to velká. Zatraceně efektní označení monstra jako Gargantuy asi dostatečně proklamuje zoufalou snahu vytvořit něco vzdáleně připomínající Emmerichovu Godzillu. Ale ač byl Emmerichův výplach rozum postrádající a nevkusností se vyskytující zklamání, oproti téhle TV sračce vypadá na Oscarový zátah. Hlavně za efekty, které jsou zde na hranice parodie. Herci jsou další problém - přehrávají tak, že to je do očí bijící. Je to jednoduše blbost, šumící televize aspoň neurazí... ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Notně béčková variace na Godzillu, ale zatímco u japonských Godzill (ne u té Emmerichovy zoufalosti) se člověk baví a nevadí mu ani technická nedokonalost, u jejího hollywoodského příbuzného Gargantui člověk žasne, co také lze vyplivnout na filmový pás. Příšerné ve všech filmových složkách, režií počínaje, herci a triky konče. A když už si člověk myslí, že ho nic nemůže překvapit, přijde hudební motiv, který až nestoudně vykrádá ten Silvestriho z Predátora. Ale příznivci špatných filmů si "to svoje" určitě najdou. Neodolatelně komický je třeba pateticky pronesený a vážně myšlený monolog vojáka stojícího u mrtvoly příšery - "Dívala se mi do očí, zrovna když jsem jí zasáhl. Věděla, kdo jí dostal." A takových vypečených je tam více. No aspoň něco :o)) ()

Reklama

wosho

všechny recenze uživatele

Roztomilá braková záležitost,jasně ukazuje,že kdyby pod ní byl podabsán Ed Wood,měla by mnohem vyšší hodnocení-přičemž by kvalita byla stejná.A sám na sobě vidím,že i já se neřídím čistš mozkem-asi bych se měl vykašlat na to neobjektivní hvězdičkové hodnocení a ke každému filmu napsat čistě komentář.ale má to malinkatý háček,od 93roku jsem si na ty % a * hrozně navykl. ()

Tales odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol sračkoidnosti! U některých filmu se musíte smát jak sou špatný, ale musim říct, že tohle už neni ani k smíchu. Málokdy se mi stává abych byl u filmu tak nasranej, že kdyby přede mě postavili režiséra co to natočil, tak ho asi umlátim. A to sem to ani neviděl celý, protože vždycky tak po minutě koukáni sem si musel dát pauzu, jinak bych asi spáchal sebevraždu. Pro mě nejvetší sračka, co sem kdy viděl a jestli existuje ještě něco horšího, tak doufám, že to nikdy neuvidim. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Excelentní výblitek, který používá stokrát viděné schéma ohrožení určité zabydlené oblasti nějakým netvorem, ovšem na dobu svého vzniku k tomu schématu tvůrci "přibalili" tak infantilní triky, že japonská Gappa je při vší své primitivnosti asi 100x dokonalejší. Lituju, že mé oko vůbec spatřilo byť jen jedinou sekundu této hrůznosti. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama