Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Civilní americké letadlo s agentem FBI a tajemným kufříkem připoutaným k jeho zápěstí se díky magnetické bouři ocitá nad ruskými výsostnými vodami, kde je sestřeleno. O potopené letadlo mají zájem obě mocnosti, ale jen jedna z nich může využít schopností svého bývalého agenta Stona (Matt McColm). Ten se i za pomoci bratra, vynikajícího počítačového hackera, vydává na nebezpečnou misi získat zpět kufřík utopený na dně oceánu. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (2)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Akce celkem vpoho, ale jinak je to tisíckrát vomletá hovadina s nevýraznýma céčkovýma hercema, který ani já neznám a to už je co říct. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Hodně divoký film, plný magnetických bouří, holografických kosatek a dalších fantastických úleťáren, řadí Fintu do kategorie béčko 90' let jak vyšité. Není třeba vůbec hledat logiku a pointu, je to prostě divočina, kde se nemůžete divit hacknuté stíhačce, dítěti které si to nakráčí rovnou do pilotní kabiny, až po nesmyslné dialogy, na úrovni loutkového divadla. Přesto, pro toho, kdo je v 90' filmech jako doma, by tenhle neměl chybět do archivu. ()

Reklama

Reklama