Reklama

Reklama

Maxie a řezník

  • USA The Butchers (více)

Obsahy(1)

Zakazovaný film, ve kterém se pro kus masa nejde daleko. Maxie má věčnou smůlu. Otec jí odmítá posílat do školy, a tak je nucena živit se jako roznašečka novin. Větším problémem pro ni ale je místní řezník a jeho učeň, kteří ve svém krámku zpracovávají mrtvá lidská těla. Jsou přesvědčeni, že Maxie byla svědkem jedné z jejich dodávek a když zjistí, že lékaři jsou schopni navrátit jí dar řeči, začnou se obávat o svou existenci. A život Maxie začne viset na hodně tenkém vlásku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Nerozumím tomu.proč byl tento film zakazovaný,ale budiž.Není tam nic,co by pohoršovalo a co by se už nevidělo.Snímek nic nedává a je velmi špatný i na tu dobu. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná nuda a nejhorší film od Tromy, co jsem zatím viděl. Snímek špatný po opravdu všech stránkách!! Hrůza!! Tohle si už nikdy nepustím, tak tak jsem to dokoukal do konce. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Příběh hluchoněmé holky,vypečeného řezníka,který velice rád porcuje lidi.Vždyt´ maso je maso.A jeho přitroublého pomocníka, který má příšerný chrup,hygiena mu asi moc neříká,ale zuby nejsou tak důležitý,jako třeba umět zaříznout slepici. ()

Zajímavosti (3)

  • Úvodní skladbu nazpíval Robert Walden, který ve snímku ztvárnil postavu Finna. (StrYke)
  • Film nemohl po určitou dobu projít přes cenzuru. (StrYke)

Reklama

Reklama