Reklama

Reklama

Vykradači těl

  • USA Starquest II
všechny plakáty

Obsahy(1)

Z dlouhého spánku se probudí skupinka osob na neznámém místě. Nikdo si však nepamatuje, jak se sem dostal a vůbec nikdo neví, kde se právě nalézá. Po zjištění důvodu jejich přítomnosti následuje zděšení - jsou zde drženi mimozemšťany za účelem studia lidského způsobu rozmnožování. Skupina zadržených si brzy uvědomí, že jejich životy nejsou pro věznitele důležité. (FIBO)

(více)

Recenze (6)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to dopadá, když dá člověk jen na český překlad názvu a očekává adaptaci Lupičů těl... A s těmi samozřejmě Vykradači těl nemají vůbec nic společného... Jde o pitomé sci-fi s Robertem Englundem v roli kněze/mimozemšťana, bez děje, s pár úmrtími, hnusnými efekty a neerotickými souložemi... Za mě jasný odpad a ztráta času... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpočtové deväťdesiatkové scifi béčko, ktoré prekvapí iba prítomnosťou kultového Englunda. Efekty veľmi slabé, akcia ešte viac. A za nemastný-neslaný príbeh by sa hanbila aj epizóda z podpriemerného scifi seriálu. Hodnotenie: 25% ()

TO odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka lidí se probudí v kosmické lodi, kde jsou ufouny drženi za účelem rozmnožování. Několik málo úmrtí, o něco více souloží a jinak nuda. Velká blbost ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Englund bravurní, jako ve všech rolích, kde hraje úchyla. Je to spíš taková béčková rozprávka, od které se nedá nic moc čekat, nicméně i tady se highlighty najdou. Robertovo vystoupení a hudba z toho dělají koukatelnou béčkovou podívanou. Pokud nejste příznivci filmové hudby, Roberta Englunda a lehké erotiky a nedokážete překousnout určitou nesmyslnost a absurditu děje, pak na to nekoukejte. ()

Reklama

Reklama