Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (333)

HAL 

všechny recenze uživatele

Nedávní Rytíři spravedlnosti Anderse Thomase Jensena jsou úplně jiný level, tohle je jen nadprůměr. Poslední třetina je boží, ale takový drajv ten film bohužel nemá celý, hlavně třetinu úvodní jsem se moc nebavil. Na to že jde o ztřeštěnou gore komedii se ten film se vztahem hlavních postav patlá zbytečně dlouho.  7/10 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dynamická komedie o nesourodém manželském páru, jenž si vyrazí na odlehlou chatu. Nepůjde však o žádnou klidnou dovolenou a postupně se zde odehraje jeden zvrat za druhým. Koncept mi velice připomíná můj oblíbený film Nula od nuly pojde a minimálně je stejně tak dobrý. Jedná se tedy o další neskutečnou jízdu, s pouhým minimem herců, z nichž je však každý pro příběh velice důležitý. Už dlouho jsem se takhle nepobavil! Zábavný, nápaditě originální a vskutku delikátně surový film. Jen těžko říci, kterou část filmu jsem si užil nejvíce, ale jakožto fanoušek akce a hororů, půjde pravděpodobně o ty krvavé výměny názorů na závěr. Aneb povraždit společně hromadu lidí, je lepší než párová terapie. 95% PS: Docela se podivuji, že hlavní postavy ještě na konci stále stojí na nohou. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Ukončit manželství se dá různě. Buď dvojice návrh podá písemně u okresního soudu, nebo třeba vyrazí na chatu kdesi v divočině a vezme do ruky kladivo a pilu. Tommy Wirkola je filmový nadšenec, který si doma v Norsku plnil jeden snem za druhým. Pak se v něm probudily jisté ambice a za oceánem natočil solidní sci-fi 7 životů, kterému přesto nechyběla milá béčkovost. Ale taky naneštěstí chřadnoucí tempo. S tím má problémy i tentokrát, kdy se vrátil domů do Skandinávie a vsadil na další ulítlou látku. Kromě zmiňovaného tempa, s tím související natahování některých scén a krapet přepáleného finále ale celkově baví. Prostě se drží toho, co umí a ho baví. Násilné a vtipné koniny má holt v malíku. Znuděnému páru do cesty připravil množství absurdních situací, ze kterých se nakonec stane boj o přežití. Wirkola prostě do světa vypustil zábavný a vizuálně poutavý kus, u kterého si měl ale ve střižně aspoň 15 minut odpustit. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Normálne som sa kvôli tomuto filmu znova prihlásil do svojho účtu (po pár rokoch) , aby som zo seba niečo vyblil. Takže dámy, páni, tranzistori, nebinárni a vlastne veškerá populácia kde akých úchylných deviantov... Konečne !!! Konečne po kurva dlhej dobe som narazil na film, ktorý mi vrátil šťavu do gúl. Ono našinec (rozumej biely heterosexualny chlap bez pocitu viny za všetky krivdy ľudstva, ktorý sa sem tam ešte aj na ženu usmeje bez toho, aby sa šiel na pol dňa hanbiť do kúta za sexuálne obťažovanie ) v dnešnej dobe nemá šancu... V dnešnej krásnej dobe politickej kokotnosti sa človek musí prehrabať nekonečným svinstvom účelových, ideologických a nútených výplachov plných spravodlivých a ukrivdených primátov, emancipovaných kosostvorcov (rozumej píč) a vystajlovaných polobuzerantov, ktorých hladina testosterónu dávno ustúpila do nekonečna. A tak jeden zanevrie a vracia sa k dévédéčkam s Rambom... Proste Hollý Úd už dávno nehrá prím pokiaľ ide o zábavnosť alebo chuť niečo tvoriť - TEDA O TO, O COM MAJÚ FILMY BYŤ !!! Ja nečumím na tú bedňu preto, aby ma niekto prevychovával, dával mi rozumy a nejaké posolstvá do života ! Ja sa chcem pri filme ZA-BA-VIŤ ... A toto je presne ten film...toto ja presne chcem vidieť... Je to skôr na tie 4 POMOhviezdy, ale ja tu piatu dám rád a s hrdosťou... Čau ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Wirkolu mám moc rád, je to typ režiséra, který se umí utrhnout z řetězu a někdy peláší dokonce stejným směrem, který mě vyhovuje. Cesta za smířením začíná až netypicky poklidně a vlastně člověk čeká co z filmu vyleze. Po zhruba 20 minutách začíná první zvrat a není posledním. Prozradím snad už jen tolik, že krve bude samozřejmě dost. Noomi Rapace to stejně jako většině evropským hercům nejvíce sluší v domácí produkci. 75% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)

Reklama

Reklama