Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (333)

verbal 

všechny recenze uživatele

Další bizarně zábavné vepřové hody vyhlášeného norského řezníka a stoprocentně účinná párová terapie zabijačkou. Servírují se zejména jelito, držková, koleno, rypák, masové kuličky a sekaná, s láskou připravované za pomocí kvalitních nástrojů tradičních skandinávských výrobců masozpracovatelské techniky – Husqarna, Stiga, Gränsfors a Fiskars. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PRÁVĚ JSEM ODPÁLIL CHLÁPKOVI KOULE BROKOVNICÍ…“ … „JSEM NA TEBE PYŠNÝ!“ …“ ///    On chce zabít ji, vona zase jeho…, aby nakonec, díky třem uprchlejm vězňům… Hra na přechcávanou. Takový divadlo s několika postavama, ve kterým jde o život. Má to fajnový místa, ale určitě ne na dvě hodiny. Ze začátku je to celkem prdel, v závěrečný čtvrtině zase napínavý – i když se teda postavy chovaj píčovsky, jako ve špatnejch hororech. Ale i to má (asi) bejt ten černej humor.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Manželka mi zachránila prdel. (Ne, nešla místo tebe na tu operaci hemeroidů…) 2.) Jsem rád, když loď zanechává krvavou stopu. /// Thx za titule „K4rm4d0n“.       /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

typickej víkend na chatě.... kdyby tahle norská tarantinovka nebyla tak vycucaná z prstu, nebyla tak fast-paced, a v druhý polovině nepřepla do monotónně seriózní krvelačný epilepsie a namísto toho se držela průvodního konceptu – tedy černohumorný vztahový terapie která absurdně využívá překombinovanej scénář – mohla by klidně konkurovat jiným gore žánrovkám. Takhle jde 'jenom' o standardní skandinávskou zabijačku od filmového řezníka Tommyho Wirkoly. Noomi Rapace si celej film krade pro sebe – ostatně jako vždy. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tvl, Netflix se nějak rozjel. Poté, co nechali volný ruce Daveovi Chappelleovi v jeho stand-upu The Closer a dokonce se za něho postavili při protestní kampani vlastních zaměstnanců proti němu, produkujou tuhle nehoráznou jízdu Tommyho Wirkoly, kterej si z politické korektnosti dělá naprostou prdel. A že se mu teda zadařilo. Dlouho jsem se tak nenasmál. Výbornej scénář, nápaditá a vtipná režie, fantastičtí herci- obzvlášť Noomi Rapace je k sežrání- a drží to perfektně pohromadě. No a spolu s Nobody tady máme dalšího legendárního dědečka, kterej válí stylem, že jsem šel do kolen. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Z príbehu, ktorý sa spočiatku zámerne tvári ako vzťahová dráma o páre, ktorý si ide riešiť svoje partnerské problémy, sa postupne vykľuje pekne vypečená drsná zábava. Ústredný pár si do malebnej prírody totiž nejde oddýchnuť či utužovať svoj chátrajúci dlhoročný vzťah, ale naopak si niečo nepekné (a nezákonné) urobiť. Vo filme figuruje skromný počet postáv. Okrem ústredného dua do deja významnejšie zasiahne ešte päť charakterov a jeden je zábavnejší ako druhý. Špeciálnu zmienku si potom zaslúži Larsov otec. Dlho som vo filme nevidel tak vtipne a múdro pojatú personifikáciu typického boomera – konzervatívca. Nevrlý senior vo filme síce nestrávi veľa času, skoro každá jeho replika, resp. nevyberavá urážka ale ľahko rozochveje bránicu a možno aj utkvie na nejakú dobu v pamäti. Najlepší bol asi uzáver, kedy sme videli, že pôvodnú mužskú postavu hral vo filme černoch, kvôli liberálnym debilom a akože rasovej rovnosti. (24.10.2021) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)

Reklama

Reklama