Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Susan už pomalu zapomněla, co je to milovat, těšit se na Vánoce a rozbalovat dárky od přátel. Žije osaměle, v nakladatelství už také není jako redaktorka hledající nové talenty zrovna na výsluní. Její autoři nejsou schopni napsat další knihu a noví nejsou na obzoru. Navíc se ještě nevzpamatovala z rozvodu a žádní muži pro ni prostě neexistují. Už skoro zapomněla, že je ve svých sedmatřiceti krásná a že kdysi bývala nesmírně šikovnou a zvídavou holčičkou se srdcem na dlani. Když se od ní odklonil i vlastní bratr s rodinou, Susan se zdá být ztracena pro své okolí. A najednou se v jejím poloprázdném a trochu neutěšeném bytě objeví malá holčička. Je jí sedm, má dlouhé blonďaté vlásky, plamínky v očích a spoustu toho napovídá. Mimochodem říká zděšené hrdince: Jsem Suzie, a jsem ty, když ti bylo sedm. Věřte nebo nevěřte, právě tohle malé stvoření, plné radosti ze života, jí ukáže, že život zdaleka nekončí a někde zcela blízko už třeba čeká nová láska a nová zaručeně nejlepší kniha, jaká kdy vyšla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

S.Giuntini 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy moc nemusím, ale tenhle je prostě pěkný. Klidně bych dal i pátou hvězdičku, ale tu ode mě nedostaly ani lepší filmy, tak musím být spravedlivý :) Když se na to podíváte večer o vánocích, s milovanými osobami na blízku, tak tento příběh příjemně zahřeje :) ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak televizní stanice si letos s vánočními filmy trochu pospíšily. Ale to je jen dobře. Tento film sice není čistě vánoční, pouze se odehrává na Vánoce, ale spíše se věnuje romantice a nápravě ženy, která je arogantní a nemá žádné přátele. I když samozřejmě určitá vánoční atmosféra lze je, není film čistě o Vánocích, ale především o nápravě a o sbližování. Po dějové stránce se tedy jedná o velice zajímavý film, který sice nepřináší mnoho novinek a inovací, ale přesto je snadno koukatelný, téměř nenudí a je to pohodový rodinný film pro celou rodinu v předvánoční době. Já se u tohoto filmu rozhodně nenudil a docela se mi líbil. A ve vedlejší roli mne docela překvapil Tom Amandes, kterého znám ze seriálu Everwood jako doktora Abbota. A co mne překvapilo ještě příjemněji je fakt, že v tomto filmu ho, stejně jako v seriálu Everwood, daboval Jiří Prager. Nemusel jsem si tak u něj zvykat na nový hlas a bylo to velice příjemné překvapení. Film tedy jako celek působí pohodově a v době pře Vánocemi určitě splní účel pobavit, zaujmout a naladit diváka na vánoční atmosféru a zároveň ho rozněžnit trochou romantiky. Ale film se bohužel nijak nevymyká průměru, co se vánočních filmů týká, a tak uděluji tři hvězdičky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama