Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Rita Catos, která pracuje v Las Vegas, dostane společně se svým partnerem J.D. Peronem na starosti případ vraha, který zavraždil nejprve striptérku Cheetah Clubu a vzápětí doktorku psychiatrie. Podezřelým se stává Sam McKeon, bývalý policista, přítel obou mrtvých žen, dnes manažer zámožného kasina přítel Rity. Důkazy však chybí a tak jediný, kdo by mohl McKeona dostat před soud, je svědkyně první vraždy Krystal. Navzdory hrozícímu nebezpečí a střetu zájmů Rita pokračuje v milostném vztahu s podezřelým mužem. Dokonce i přesto, že u něj objeví pár krvavých rukavic. Ačkoli se to zdá být jasným důkazem, případ dostane nečekaný obrat, když se objeví nová stopa vedoucí k jednomu z McKeonových dávných případů a odtud k Jacy, dceři muže, kterého tehdy policista dostal za mříže a ona je odhodlána se pomstít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

5150 

všechny recenze uživatele

Zápletka lehce připomíná ZÁKLADNÍ INSTINKT a ten konec... jako by mu z oka vypadnul. No přesto a nebo právě proto se jedná o docela slušný thriller. Herecké obaszení se vcelku povedlo, zejména Gregg Henry a Daniel Baldwin se pro takto nejednoznačné role náramně hodí. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Od začiatku je jasné, kto je vrah, len občas vytiahnu na scénu nejakého nového podozrivého. A ešte sa to snažia zbytočne komplikovať: (- Predsa by to neurobil tak amatérsky a aby vina padala na neho. - Možno ráta práve s tým, že si to budeme myslieť.) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je mrtvá, Oscare. - Opravdu? Myslel jsem si, že jen tak leží a hraje to na nás." V Las Vegas se na střet zájmů evidentně hledí hodně benevolentně. Případ vraždy totiž bez problémů vyšetřuje trio "nestranných" detektivů, z nichž jeden je bývalý parťák podezřelého, druhý je zarputilým nepřítelem podezřelého a třetí si s podezřelým po večerech vyměňuje tělesné tekutiny. Kdo je kdo, je přitom jasné od začátku, ale přesto jsem v tom našel i klady. Například v tom, že se občas objeví nějaký ten náznak nejistoty, že se vyšetřování často vede ve striptýzovém klubu a že představa sexu s detektivem Catesovou není tím, k čemu bych pod hrozbou namířené zbraně nesvolil. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Lidan Fiorentino je nesmírně půvabná a sexuální scéna s D.Baldwinem vzrušující, ale to je asi tak všechno. Celá zápletka je bezostyšně okopírovaná ze Základního instinktu (akorát se přehodily pohlaví), včetně závěrečného rozuzlení. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář - Joseph Whaley, Ronda Barendse a James Lemmo. To bylo docela nepovedené. Vědět kdo zabil, ale stále nevěřit. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama