Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká agentka Cleopatra Jones (Tamara Dobson) se specializuje na lov drogových dealerů. Brzy se ukáže, že bude neocenitelným přínosem pro policejní síly v jednom malém městě, které vedou zdlouhavou válku proti drogám. Cleopatra dostane za úkol chytit šéfku drogového kartelu přezdívanou Máma (Shelley Winters), ale nebude to mít jednoduché, jelikož Máma se pokusí Kleopatru odstranit. (Epistemolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Příjemně odpočinková akčárna o cool agentce Cleopatře Jones, která bojuje po celém světě proti drogám. Když policajti provedou zátah na její oblíbené protidrogové centrum, vezme spravedlnost do svých rukou. Nejlepší mi na celém filmu přišel hrdinčin mohutný účes, ona sama se s mou oblíbenou afrobijkyní Pam Grier srovnat bohužel nedá. Pro fanoušky blaxploitation povinnost, ostatní jen na vlastní nebezpečí. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jak se pise vsude kolem, dvojka se asi opravdu povedla trosku lepe. Ale tady jsou taky pekna mista a navic tu CJ jezdi C3 a ne Mercedesem. ;) ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Shaft v ženském provedení. Dobře stavěná černoška bojuje proti obchodu s drogami, který vede drogová baronka - Máma. Pro ránu nejde daleko a postřílí všechno co se hejbe, je oblečená podle nejnovější bordelové módy, až máte chvílemi strach, aby se nenachladila. Je to ve stylu těch kriminálek ze 70.let jako Drsný Harry a spol., ale snaží se být víc cool. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Černošská ženská variace na Jamese Bonda pro malé holky, která bojuje proti drogám a zlotřilé mafiánské lesbě. Popartová koláž excentrických oblečků, naivní akce a mixu všeho, co pořádná blaxploitation má mít (včetně karate). Oproti většině blaxploitation navíc o řády lepší film z hlediska technického provedení a dramaturgie. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama