Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severovýchodní Francie. Éric je drobný dealer, který bydlí ve svém autě. Odmítá převzít do péče desetiletého autistického syna Estebana, který žije se svým strýcem. Nakonec je Esteban unesen dvěma gangstery. Rozzlobený Éric nechce zavolat policii a rozhodne se syna zachránit po svém. (Cinemax)

Recenze (3)

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou fušeřinu jsem dlouho neviděl. Někdo kdo neví, jak se točí a píše film, sehnal další, kteří neumějí hrát a rozhodli se, že tak za dva dny natočí film. A takhle to dopadlo. ()

groz122 odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nezažil snímek, kde by se zdálo 68 minut tak nekonečných. Zhruba v polovině filmu jsem si uvědomil, že mi vůbec nezáleží na hlavních protagonistech. Neznal jsem jejich jména ani jejich motivace. Dokonce ani začátek filmu jsem si nepamatoval. Scénář je tak plytký, že by se dal převyprávět ve 2 větách jednoduchých. Vlastně si ani nejsem jistý, proč jsem Dernier Soleil vůbec dokoukal. Bohužel je to tak nezajímavé, že opravdu nevidím smysl v tom si takový snímek pouštět. Pokud někdo naleznete tu "uměleckou hodnotu", tak se mi určitě ozvěte a rád se nad tím opět zamyslím. Za sebe však tento film musím odnést ke kontejnerům. ()

tumix 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil pouze na doporučení a je škoda, že jsem Dernier Soleil vůbec pouštěl. Nechápu kdo může natočit takovou plácaninu a docela dost by mě zajímal rozpočet a tržby. Za mě slabých 10%!!! ()

Reklama

Reklama