Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor Paul Fein se chystá slavit narozeniny a přeje si mít všechny své děti pohromadě. Synové Ben a Eddie, také policisté, a dcera Kate jsou po ruce chybí jen nejmladší Jackie, černá ovce rodiny. Sourozencům se ji nakonec podaří přesvědčit, aby přijela. Jackie však problémy doslova přitahuje. Hned první večer se jí podaří opít a skončit v hotelovém pokoji s ředitelem Novacekem. Ráno se probudí a zjistí, že Novacek vedle ní byl zavražděn ranou z pistole. Vyděšená Jackie volá otce a vyšetřování se rozbíhá. Otec, na rozdíl od bratrů, zpočátku o její nevině trochu pochybuje, navíc na zbrani se našly její otisky, ale chybí tu motiv. Od informátora se Feinové dozvědí, že vraždu údajně objednala Novacekova manželka. Přitom vyjde najevo, že Novacek už předtím jednou ženatý byl a jeho bývalá žena, trpící silnou schizofrenií, se nachází v sanatoriu. Další stopa naznačuje, že s celou věcí by mohl mít něco společného i mafián Rampola, navíc je nalezen zavražděný informátor (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

pursulus 

všechny recenze uživatele

Good night, Charlie.¬         Tenhle snímek jsem neviděl v rozpoložení, ve kterém bych byl schopen hodnotiti jej soudně a "objektivně". V zimním čase půjčil jsem si několik filmů s mým oblíbeným hercem Ch. Bronsonem. Byl jsem vděčný za každý záběr, za záběry, jež mne odpoutávaly od světa "tam venku"...¬                 Jo, určitě, souhlasím, mají pravdu ti, kdož se zmiňují o sračce. Souhlasím, bylo to vysráno, vysrodukováno nedbale a bez péče; avšak, je to snímek s mým oblíbeným hercem Ch. Bronsonem, který mne okouzlil v mnohých jiných a lepších snímcích; je to snímek s Ch. Bronsonem, který nemůže zahrát špatně. Nic víc, nic míň. No, vážení, odpad se přece nehodnotí hvězdičkami, že ne? ()

qVitek odpad!

všechny recenze uživatele

Tímto filmem se Charles Bronson těžce zkompromitoval. Jediný smysl tohoto filmu je v tom,že tam mají jeden známý xicht, Charlese.Jediný důvod, proč hrál v tomto filmu, mě napadá snad jen to,že už nechtěl být slavný a nechtěl, aby ho lidi na ulici poznávali. Režisér tohoto filmu byl pravděpodobně těžce narušený člověk, který by potřeboval pomoc. Charlesi, hraním v tomto filmu si strčil svoji hlavu do díry plné vody a špíny, které se říká WC.To hnědý svinstvo,které máš za účinkování v tomto filmu, už ze sebe nesundáš. Tento film nemá žádný děj, herci nehrají, je to čistá forma nudy. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Naprosto zoufalá ukázka neuvěřitelně infantilního a zcela nedotaženého scénáře, dialogů na umření, impotentní režie a příšerných hereckých výkonů. O co tady vlastně jde? Zpočátku to vypadá, že se bude jednat o návrat ztracené dcery, rodinné usmíření, vyrovnání se s rolí manželky policajta, otce policajtů apod. - moc slibně to nevyhlíží, ale po tom, co příjde, bychom dali nevímco za to, kdyby to u toho bylo zůstalo. Ta hrozná kriminální zápletka! Naprosto nesmyslná, nelogická, nevysvětlená a ještě tak zbabraná (úplně debilní "zpochybňující" odbočka s blázincem, s najatým vrahem, falešným Martinem, vlastně úplně vším). A mezi tím se pohybuje "taťka Žid" - Charles Bronson, který je hodně alergický na antisemitistické narážky a holohlavou gorilu zmlátí tágem, jen když řekne, že Židi neznají míru! Vrhne se i na černého policajta při zmínce o Abrahamu Lincolnovi. Už tohle je na odpad, ale příjdou horší. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Námět sám o sobě by nebyl špatný, mohla by z toho být i slušná detektivka, ale co z toho scénárista a režisér (ten zejména) udělali je fakt bída. Tak ploché a ještě nekonzistentní postavy, jsem už dlouho neviděl. Naivismus opravdu na úrovni prvního stupně. To i každá postavička z večerníčku má reálnější základ a psychologii než hlavní hrdinka či manželka zavražděného. A platba nájemného vraha bankovním převodem, to už je přece z úplně jiného žánru, z toho, kde si hlavní hrdinové pletou cyankali a celaskon. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Videne hned po Prani Smrti 1-ke. Teda reziser Ted Kotcheff /Rambo 1/ sa velmi nepredviedol, film ledva drzi pokope, kopa logickych dier, ba veru miestami sa aj porusuju platne fyzikalno -chemicke zakony. Charles Bronson /Death Wish 1 -4/ nevie hrat, teda herecke vykony su mizerne, a to plati aj pre zvysok hercov. Dejova linia je len akysi balast, scenar je nedotiahnuty a vyzera, ze sa ludom okolo scenara do filmu nevelmi chcelo ..... proste som na dvojku a trojku nenasiel doteraz odvahu. 25 % ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama