Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrci projektu Vyšehrad si váží všech fanoušků původního onlinového seriálu, a tak se rozhodli jim zkrátit čas při čekání na jeho filmové pokračování. Proto přišli s unikátním projektem, v němž spojili všechny epizody původního internetového seriálu a přidali nové scény z připravovaného filmu jako malou ochutnávku. Projekt nabízí zcela nový mix zvuku, vylepšenou obrazovou kvalitu a mnoho dalších příjemných překvapení pro ty, kteří seriál již znají. Pojďte s námi sledovat Laviho v podání Jakuba Štáfka v možná nejhorší situaci, ve které se dosud ocitl. Když svlečený jen v tílku a trenkách, ohořelý a dobitý sedí spoutaný na židli v připravené mučírně, a snaží se vzpomenout, co ho do této situace přivedlo. Byl to snad jeho samotný příchod do Vyšehradu? Došla s ním šéfovi klubu trpělivost a rozhodl se ho zbavit? Nebo na něj ty dva maskované týpky poslal Tomáš Řepka, když prozradil jeho trik s týmovou kasou? Diváci uvidí ne/oblíbeného trenéra Žloutka (Jiří Ployhar), předsedu FK Slavoj Vyšehrad Krále (Ondřej Pavelka), ale hlavně Laviho agenta Jardu (Jakub Prachař), který sice v průběhu času změnil tvář, ale hlas mu oproti onlinovému seriálu zůstal! Prostě jedno pozitivní překvapení za druhým. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (57)

Olík 

všechny recenze uživatele

Všechny blikance nadějného lvíčete pěkně na jedné kupě aneb 83minutová upoutávka na připravovaný film. Nic víc, nic míň, než jednotlivé epizody dnes už legendárního seriálu pospojované, okomentované a doplněné o pár minut navíc. Nejenom, že původní euforie už je pryč, ale jako celek to taky moc nefunguje A tak mi existence seryjálu, ve světě kde už je seriál, nedává moc smysl. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Ač absolutní fotbalový neznalec a nedivák, zamilovala jsem si Okresní přebor a jeho hrdiny. Vyšehradu jsem se vyhýbala i díky určité lenosti sehnat si všechny epizody v době, kdy platforma Obbod už neexistuje. Seriál spojený do celovečeráku se zdál být dobrým nápadem, ale asi nejsem cílovka tohohle až moc fekálního humoru. Na nový film se podívám, protože mě dost baví jeho kampaň, ale humor tam snad bude aspoň trošičku víc na úrovni :). ()

Reklama

DiableBlanc 

všechny recenze uživatele

No, nevím, ale zlatý Okresní přebor, kde se zasmál i neznalec fotbalu jako já ...každopádně film taky nebyl žádná sláva, tak se celkem bojím, co vyleze z chystaného "fylmu" Vyšehrad ... Nějak neshledávám arogantní a vulgární chování hlavního hrdiny i lidí kolem za vtipné - asi nejsem cítlovka :) ale čekal jsem holt něco lepšího ...tři díly stačily bohatě :))) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku maximální zábavnost přeci jen v druhé polovině mírně ochabuje, ale je to dlouhé tak akorát. Lavi má úžasnou vyřídilku. Scéna kdy se jde do šatny představit spoluhráčům nemá naprostou chybičku. Celkově Vyšehrad povedeně komentuje fotbalovou scénu u nás. Ti kluci opravdu nejsou zrovna velcí myslitelé :) Lavíííí! 70% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jedná se o seriál, kterej se zmrdnul ve film a ne o ten film, ten bude pokud covid dovolí bude později. Dal jsem si to hned z několika důvodů. Nebyl jsem si jist jestli jsem kdysi viděl všechny díly a protože Kubá Štáfek působí sympaticky a role Laviho, pokud tedy nepřijde Othello někdy je jeho životní, dali by se říct že by s ní moh randit. Jediný, že Kuba je letenskej a přitom zelenobílá by mu jistě slušela víc, ale hold nikdo není dokonalý. Další důvod je, že tohle je přesně to kvůli čemu vidím smysl letňáků, cisterny chlastu a nějaká ta filmová prdel a upřimně neumím si představit lepší chod. Jasně film Oscara nedostane, jednotlivé díly jsou tam nastřihaný na kapitolky. Ale kdo má rád fotbal a nebere se nějak vážně ani nemá potřebu dokládat "jsempan/paní já mám vkus a jsem nóbl" , tak nevidím jediný důvod proč se Lavimu a jeho trablům nezasmát. Jinak Lavi by mě ideál pasoval do francouzskýho naroďáku, ne Limbereský, ale celej Pogba ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Všechna tetování měl Jakub Štáfek namalovaná pouze ve filmu, ve skutečnosti je nemá. (Simex_)

Reklama

Reklama