Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V 50. letech nemá parta tří mladíků do čeho píchnout a tak naplánuje malý vtípek. Vypůjčí si falešné zbraně a rozhodnou se z legrace předvést malé gangsterské divadýlko před bankou. Potíž je v tom, že na stejné místo, ve stejný čas mají zálusk i skuteční lupiči. Řetěz omylů se začne rozmotávat ve chvíli, kdy si parta splete jednoho ze svých se skutečným gangsterem, hlídajícím před bankou. Střet naivních mladíků s ostřílenými kriminálníky má tragické důsledky. Naštvaný Leon, jeden z lupičů, totiž odmítá věřit, že to všechno byla jen náhoda a blbý vtípek. A hodlá svojí pravdu najít, i kdyby měl kvůli tomu přistoupit k nejtěžším formám mučení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

CabelNM 

všechny recenze uživatele

Traja chalani sa ocitnú v nesprávni čas na nesprávnom mieste a tým začína pre nich kolotoč nepríjemných udalostí s ktorých sa ťažko vymotáva, Konec sezóny má jeden obrovský hendikep a tým je tempo akým sa film uberá, všetko odsýpa príliš pomaly že je to až na zaspanie, film som si zohnal hlavne kvôli M.Rourkeovi ktorý ako vždy nesklamal ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

88 minut dlouhých jak roky před prvním šukem. Provařená vloupačská zápletka zabalená do teploušské formy, kde Mickey Rourke každýho druhýho hereckýho kolegu drží za ruku, masíruje mu ramena, nebo ho mentorsky plácá po zádech. Nejvtipnější na tom je, že se to má odehrávat v 50. letech a Mickey tam nosí optiku, kterou ukradl Keanu Reevesovi z MATRIXu. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako naprostá pohodička z typickýho americkýho zapadákova 50. let, ale postupně se z toho stane docela drsná záležitost, kde neni nouze o nějaký to násilí, zabijení a mučení. Problém je v tom, že zápletka je dost jednoduchá a dala by se odvyprávět za 3 minuty, takže se to strašně táhne. Ale stojí za to vydržet až do konce, protože závěr je opravdu hodně brutální. Jenom mi trochu vadilo, že Mickey Rourke i Stephen Baldwin se prostě chovaj jako totální magoři a sadistický úchyláci bez nějakýho zjevnýho důvodu nebo vysvětlení. Všechno to násilí vyznívalo dost samoúčelně. 60% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Přesně podle hesla "Hračky bývají plačky", tentokrát se smrtelnými následky. Líbilo se mi, že situace popsaná ve filmu má docela uvěřitelnou hladinu a díky rozumné stopáži i napětí a spád. Mickey Rourke je v roli vězením poznamenaného zločince s lehce dominantními a homosexuálními sklony jako doma a kostyméři mu fakt nemohli vybrat lepší outfit - hnědé kožené sáčko do pasu s velkou přezkou, což je tak akorát na hraně mezi gay parodií a snaze vymezit se prostředí. I Baldwin podává jeden ze svých lepších výkonů, dokonce bych řekl, že lépe jsem ho hrát neviděl. Opravdu nenápadný, určitě nijak drahý film, ale potěší. Rozhodně bych z jeho zařazení vynechal označení komedie, protože k smíchu tam opravdu nic není. 80% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Proč jsem koukal? Ano, opět a znovu kvůli Mickeyho. Film jako takový je spíše průměr, ale s celkem zajímavou zápletkou. Nicméně jako celek takový normál. Ale Mickey to opět pozvedl do vyšších úrovní. Jeho ztrvárnění filozofujícího padoucha je opravdu dokonalé. Toho kluka prostě žeru!! Jsem se snímkem vcelku spokojen a 3 hvězdy jsou tak akorát. Howgh! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama