Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník John Trace má pověst horkokrevného muže, který raději střílí než vyšetřuje. Proto má neustále problémy s nadřízenými. Při obvyklé akci, kdy zneškodnil drogového dealera, mu pomůže poručík Lane Devon. Ten ho chce na oplátku získat pro svůj ilegální oddíl boje proti zločinu, který uznává jediné pravidlo pro protivníka - smrt. Trace nabídku přijme, ale už při první akci je znechucen brutálním přístupem Devonových mužů. Další naplánovanou akcí je přepad rezidence drogového magnáta Sota, který se připravuje uzavřít obchod s mafiánem Paulem. Devonův rozkaz je jednoznačný - každého zlikvidovat. Akce se zúčastní Trace, který zachrání striptérku Candy. Devon však žádné výjimky neuznává a nový příkaz zní - zlikvidovat Tracea a Candy. Jejich osud se zdá být zpečetěn... (Intersonic)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitka, stara dobra akcia, jednoduchy nasilny dej ... ako na rok 1998 to bolo fakt dobre, len behom casu uz kapku zostarlo jaxi sa mi zda, alebo sa mylim ? 65 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Stary dobry priamociary film prakticky s nonstop prestrelkami a sem tam nejakou tou nahanackou. Trochu je mi luto, ze dej nebol trochu prepracovanejsi, aby v nom mohlo vyniknut slusne herecke obsadenie. Hlavne Chazz Palminteri ako zaporak nema priestor akokolvek zaziarit. Stephen Baldwin ma cely film jeden znudeny vyraz a mrcha Tia Carrere sa ani za svet neukaze hore bez. Ostatni herci su tu uz len do poctu. Keby si tvorcovia dali zalezat na dialogovych scenach, tak z toho mohlo byt famozne becko. Takto je to len bezmyslienkova tuctovka s kvalitne natocenou akciou. Pokial vam to staci, tak šup do toho. 6/10. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama