Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

blitzer 

všechny recenze uživatele

Parádní, naprosto ujetej, ale originální snímek se skvělou hlavní představitelkou. Gabriela byla neuvěřitelně sympatická a ten její milej kukuč mi připomínal roztomilý štěnátko. Za celou téměř hodinu a půl se toho sice moc nestalo, ale i tak jsem se nenudil ani vteřinu. V neposlední řadě musím vyzdvihnout hudbu, která zvlášť ve spojení se závěrečným nožovým tancem byla luxusní. PS: A přece mluví... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Úplně ulítlá a úchylná komedie o masových vrazích... Ale i přes svůj námět je celkové vyznění, dá se říci, romantické a komedie je vcelku vkusná. Je to postmoderní filmový tvar poskytující docela velkou míru filmové zábavy... (oproti upoceným béčkovým americkým hororům neměli tvůrci onu nutkavou potřebu ukázat divákovi každý sebemenší detail věcí, o kterých se v Krvavé romanci naštěstí spíše jen hovoří a naznačuje se...) ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Curdled je film přesně pro mě. Lehce morbidní, krvavě úklidový a Angela Jones je natolik odzbrojující (i Řezník při jejím vášnivém tanci s nožem, na chvíli zapomněl za jakým účelem tam vlastně je :) a sympatická bytůstka, že ji prostě musíte milovat. A navíc mě k mnohému inspirovala.. dračice divoká. :-) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Gabriela má tak trochu netradiční koníček. Vystřihuje si z novin články o vraždách. Není proto divu že ji zaujme práce v agentuře která se specializuje na úklid míst po vraždách. Samotnej příběh je prostej a nedá se ani říct, že by to bylo nějak extra vtipný. Na druhou stranu to ale ani nenudí a má to poměrně krátkou stopáž. Na konci bude zodpovězena i jedna ( hlavně pro Gabrielu ) " zásadní " otázka, kterou tady samozřejmě nebudu prozrazovat. Ve filmu najdete i odkaz na film From Dusk Till Dawn. ()

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Kvalitná zápletka len je to veľmi dlhé stačilo by tomu dať tak 30 minút. Ale je s toho cítiť na 100 honov že na tom robil Tarantino. tento film si určite tie 4 * nezasluhuje maximálne tak 3 a pol. tak za čo sú? za to že vďaka tomuto filmu som natočil svoj prvý amatérsky hraný film Podtlak. A preto musím nejako tomuto filmu vyjadriť svoje ďakujem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama