Reklama

Reklama

Nájemný vrah

všechny plakáty

Obsahy(1)

Je A. Parillaudová šťastnou novomanželkou nebo chladnokrevnou vražedkyní? Žije dvěma životy? Tajemná kráska Jessie sleduje z přeplněné restaurace sympatického muže až na toaletu, kde ho zastřelí. Telefonicky podá zprávu, že úlohu splnila. Tá stejná Jessie se s výkřikem budí z hrozného snu. Teď je s manželem Brianem na svatební cestě. Neustále ji však pronásleduje její druhé násilnické ego. Jessie postupně přestává rozeznávat, co je skutečnost, a co jen její bujná fantazie. Svého muže začne podezřívat, že ji chce zabít pro dědictví. Hledá odpověď na otázku, kdo vlastně je - manželka na svatební cestě, nebo nájemný vrah, který má zlikvidovat svého manžela. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Když tam hrál Baldwin věděl jsem do čeho jdu. Všechny role vždy spolehlivě odehraje stejně, bez rozdílu s jedním výrazem. Když tam s ním hrála Anne Parillaud myslel jsem si jak se zaměřím na ni a třeba přijde něco zajímavého. Nepřišlo nic. Nevěděl jsem do jakého žánru film spadá. Thriller to rozhodně nebyl. Ten pokud vím by měl být napínavý, dynamický nebo nervydrásající, ale tohle byla ukolébavka. Postavy se poslušně posouvaly z jedné statické scény do druhé statické scény a pak to nudné peklo pro diváka utnuly závěrečné titulky. Možná tam byly určité náznaky kvality, ale to spíše co se námětu týče. Následné zpracování bylo jen nudné a bez života. 40% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že myšlienka filmu je múdra a možno v rukách Hitchcocka mohol byť natočený dobrý thriller. Namiesto toho dostaneme do rúk monumentálne netalentovaného pána Ruiza ospalý film, ktorý postupuje slimačím tempom a hraničí s nezrozumiteľnosťou. 3/10 ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Český název je nesmyslný, měl by to být ROZTŘÍŠTĚNÝ OBRAZ. (Ve filmu hrdinka střílí do zrcadla...) ()

Reklama

Reklama